fallback

BMW ActiveHybrid 7 Individual Edition за Япония

Уникалният автомобил ще бъде предложен в серия от 20 екземпляра

Специална версия на своя флагмански хибрид ще предложи BMW на пазара в Япония. Моделът е ограничен до 20 бройки и се отличава с уникални елементи в екстериора и интериора. BMW ActiveHybrid 7 Individual Edition, както е пълното име на автомобила, ще се предлага с избор от два специални цвята - бял (Mineral White) и черен (Citrine Black). Промените в екстериора включват още 20-инчови джанти и емблеми "BMW Individual". Намесата на специалистите от BMW Individual в интериора на колата е по-сериозна. Там виждаме кожена тапицерия Merino, таван от алкантара, както и волан, който е изработен от кожа и дърво. Предлаганите комбинации включват пепеляво-бяло тапицерия и тъмни декоративни елементи или кафява тапицерия, съчетана с елементи от орехово дърво. Агрегатът на японската ActiveHybrid 7 Individual Edition съчетава 3.0-литров TwinPower Turbo двигател с шест цилиндъра, електромотор и литиево-йонни батерии. Общата мощност е 354 к.с., а въртящият момент достига 500 Нм. Благодарение на това луксозният седан спринтира от място до 100 км/час за 5,7 сек., като има среден разход на гориво от едва 6,8 л/100 км. Моделът ще бъде произведен в серия от само 20 екземпляра. Всички те са предназначени изключително за Япония. Цените започват от 13 100 000 йени, което приблизително 95 450 евро.Снимки: BMW

fallback
  • #6
    до Drus Drus Auto ( преди 9 години )
    Искам да ти кажа, че Голпфф може да бъде победител само по субективните критерии на журналистите. Както знаем в АутоБилд всички сравнения се печелят от ФВ, но когато публикуват класации за качество, Das Bauto са далеч назад.
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не японците, а журналистите са го избрали! Прави разлика!
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    Номер едно е по "Кола на годината в Япония". Японци са го избрали за най добрият автомобил, при това дизелова версия. Иначе нищо особено.
  • #3
    до Dris Auto ( преди 9 години )
    Голфф по какво е номер едно в Япония? Със сигурност не по продажби, със сигурност не по качество.
  • #2
    Анонимен ( преди 9 години )
    20 бройки, колкото да ги разгедат да поразглобят и да видят как стават нещата.
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    Къде сравняваш гоуф с БМВ бе?
fallback
Последни