fallback

Mercedes-Benz представи обновената B-Class

На модернизация е подложена и електрическата версия B-Class Electric Drive

fallback
  • #12
    Анонимен ( преди 9 години )
    Е, това не са обикновени българи - половината са пилоти от Формула 1, а останалите са дизайнери от престижни италиански студия.
  • #11
    Анонимен ( преди 9 години )
    Само българин може да пътува в 15 годишен Опел и да обсъжда недостатъците на най-новия Мерцедес
  • #10
    Triforce ( преди 9 години )
    За града е супер, но дизайнът е смешен!
  • #9
    некъв ( преди 9 години )
    така бмв серия 2 актив тоуерер и тоя мерцедес би трябвало да издухат фолксваген голфспортсван
  • #8
    до: 100% ( преди 9 години )
    До Анонимният по долу-по нивото ти на комуникация си личи интелектуалното ниво! Бързаш да обиждаш хора, които не познаваш.По темата-в момента съм в Япония-карат се супер готини среден клас японски премиуми! Това, на какво ниво са хората не можеш да го определиш от ***. Трябва да излезнеш и да видиш!
  • #7
    Пацо ( преди 9 години )
    Много си е хубава колата, жена ми вече 4г си я кара и не иска и да чуе за друга. Дал съм 1000лв за консумативи и едни тампони по окачването за почти 50к. Колежката и си взе няква подобна на тоя клас тойота ако не бъркам версо и двете са на мнение че мерцедеса е по хубав а май и по здрав.
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    Карам Subaru със 7 цилиндъра и касетофон Sonashi, светкавични реакции и плавен ход. Ярис, поне си успял да напишеш Субару правилно! Браво, АйКю-то ти може и да клони към 10 вече! :)
  • #5
    100% ( преди 9 години )
    До Анонимният по долу-по нивото ти на комуникация си личи интелектуалното ниво! Бързаш да обиждаш хора, които не познаваш.По темата-в момента съм в Германия-карат се супер готини среден клас немски премиуми! Това, на какво ниво са хората не можеш да го определиш от ***. Трябва да излезнеш и да видиш!
  • #4
    Швабен зи каскен ( преди 9 години )
    Карам Лексус с 6 цилиндъра, светкавични реакции и плавен ход. На ниски обороти единствения признак че двигателя работи е стрелката на оборотомера. Има и недостатък - пешеходците не ме чуват когато идвам и понякога се налага да ги изчаквам докато се размотават. Други въпроси?
  • #3
    Анонимен ( преди 9 години )
    Теб пък каво те вълнува кой, каква кола кара! Нито си им изкарвал парите на хората, нито си им светел, когато са е купували. Тук въпросът е съвсем друг и явно кухата ти хралупа не може да го разбере. Въпросът е защо немската света троица лъже всички с разни сапунерки, които ги включва в общата бройка премиуми. После се бият в гърдите колко много продавала, а всъщност продават предимно малките си модели с малки дизели взети от др.компании и ги наричат премиум. Премиум са, ама друг път...
fallback
Последни