fallback

И Maserati Ghibli получи Black Bison

Тунерите от Wald International предлагат единствено оптична доработка

Поредният автомобил, който получи тунинг пакет Black Bison от Wald International, е Maserati Ghibli. От тунинг компанията разкриха първите снимки на доработения модел, който е получил единствено визуални промени. Wald Maserati Ghibli Black Bison, както се нарича машината, се отличава с по-агресивна предна броня, вертикални LED светлини, странични прагове, двуцветни джанти, вграден капака на багажника спойлер и задна броня с дифузьор, в който се помещава изпускателна система с четири крайни тръби. Интериорът също е доработен, но към момента от японската тунинг компания не са разпространили негови снимки. Не се споменава нищо и за промени по силовата част на колата. Първият тунинг пакет на Wald International за Maserati Ghibli трябва да бъде разкрит по време на автосалона в Париж. Очаквайте подробности.Снимки: Wald International Още по темата:Jaguar XJ Black BisonОще "черни бизони" от Wald InternationalMercedes-Benz CLS 63 AMG по японски

fallback
  • #7
    бавареца ( преди 9 години )
    всеки ден виждам и мазерати и панамера. и си мисля че тоя с мазератито е кръгал *** дето не си е взел панамера.
  • #6
    //// ( преди 9 години )
    Не знам Мазерати дали го имат това,но Мерцедес със сигурност. През вечер ги гледам и слушам 2-3 такива Мерцедеса тука във Варна, и колкото гадно да звучи,все се надявам някой от тях се блъсне здраво някъде...!!!
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това мазерати има за екстра един бутон, който освобождава клапа в ауспуха, за да звучи все едно му е спукано гърнето и да дрънчи със 130 децибела. Гъзарията, освен опасна за живота, вече уврежда и слуха :)
  • #4
    Павел ( преди 9 години )
    Има някои коли, които просто не трябва да бъдат пипани
  • #3
    nikito_blend ( преди 9 години )
    Така е по-нахъсан.
  • #2
    Любопитен ( преди 9 години )
    По-добре да не го бяха барали.
  • #1
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ми то и без оптичен тунинг си е една от най-красивите коли!
fallback
Последни