fallback

Как се конструира Ван на годината?

Изпробвахме новата Dacia Dokker

Тагове: dacia dokker
fallback
  • #15
    12345 ( преди 10 години )
    Независимо от някои недостатъци, баничарките са си най-удобните семейни автомобили. Който е имал, той знае за какво става въпрос. По- сериозен недостатък е високият разход, който дават поради по- голямото челно съпротивление. Другите недостатъци се преглъщат по- лесно. Винаги баничарките обаче са с по- ниски експлоатационни разходи, защото основните им клиенти са от дребният бизнес, за които ниските разходи е най- важното.
  • #14
    бъчваря ( преди 10 години )
    Е как да няма ни един съществен недостатък автомобила, като има най-съществения - липса на регулировка в дълбочина? Само заради това не бих си купил Дачия. Тия правят простотии като Фолксваген, предлагащи автомобилите си без ел.огледала! И ако ел.огледалата се преглъщат или доплащат, то липсата на добра позиция на седене е огромен недостатък! Няма как 5 години да се мъча в изкривена поза. Има достатъчно други алтернативи.
  • #13
    .I. ( преди 10 години )
    то Опел ги прави поне за употреба, ама рено и за злоупотреба не стават...виж Дачия е друга работа
  • #12
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ми те новите не стигат до пазара , преди това затягат и хората ги хвърлят. Нали политиката на Опел е да ги прави за еднократна употреба, докато е в гаранция ядове след гаранция дроб. ;)
  • #11
    Ганю Баев ( преди 10 години )
    Еее брадчет! Немой така несериозната - ко ми буташ разни омеги и вектри над 20годишни!? Туй да ни ти е младо моме, че да го емкаш на 20г ?Мани ги опелите еми виж таа дачийка от 2006 година я дават за 11лв, абе мани *** туй ами лагунката е от 2004г и пак за 11лв!! Кажи ся келепир има ли в таа работа или *** е пълен зарар, кату всичко при рено, а?
  • #10
    Ганю Баев ( преди 10 години )
    Е нема баце! Гледах аз и опелите ама най-ефтиния беше към 7-8хилки, на 15 годинки па и поръждясъл малку!Не мъ мотай ти ами кажи дали *** съм на келипир аку ги зема двечкити с реното за 22кинта, а? Чи някой ми викът - *** са минеш ве еййй...
  • #9
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тъй тъй , пусай ДрОпела за 6лв и ще доплатиш някой лев ама после ще караш.. :D
  • #8
    Ганю Баев ( преди 10 години )
    Тъй-тъй брадчет! Ся кату си зема таа дачиа горе от обявити и оная лагунката - общо за 22лв и двети - кой кат мен! Хем ше си карам...нещо, хем и за резервни части *** си имам!
  • #7
    Баев Ганю ( преди 10 години )
    Ми така ще е, ти се опари от тоя ДрОпел къде не можеш му насмогна на ремонти и взе да се заглеждаш по Дачии.
  • #6
    Бе верно ли...? ( преди 10 години )
    Че дачия щяла да купува рено? Поради много по-големи продажби и много по-добро качество на производството. А това горе сигурно ще е новия топ-модел на "алианца"! ахахахаха
fallback
Последни