fallback

Mercedes-Benz S-class Coupe вече и официално!

Модификацията ще се предлага с кристали Swarovski във фаровете

fallback
  • #18
    bai Ivan ( преди 10 години )
    Задницата е азиатски стил и въобще не се връзва с Мерцедес. Интериора изглежда пенсионерски, а тези телевизори на таблото са голяма грозотия. Не съм фен на БМВ, но дизайна им винаги се връзва по някакъв начин с традициите на марката, а тук не виждам такава връзка. И последно, новата линия на фаровете какво точно трябва да означава от дизайнерска гледна точка? Освен, че са грозни, не виждам никаква идея в тях.
  • #17
    v-1 ( преди 10 години )
    Das Beste! :)Napravo glai okoto, strashnna kola e tova. Pojelavam na vseki da ima prai da si pozvoli takyv avtomobil!PS: Izvinqvam se za latinicata, nqmam kitrilica na PC-to!
  • #16
    FX35 ( преди 10 години )
    Жесток автомобил. А онзи, който пише, че е с двигател и шаси на Рено - ти от Марс ли падаш? Имаш ли идея кои Мерцедеси са с двигател на Рено? Или си поредния бг хейтър, на който света му е крив, че няма 5 лв. в джоба
  • #15
    DS ( преди 10 години )
    Предница +Профил +Салон +Задница - (прилича на Ауди А6 2010 - фейс)Табло - (Както при S класата този телевизор по средата изобщо не ми се връзва)Предходния модел като цяло е по-добре изглеждащ.
  • #14
    Анонимен ( преди 10 години )
    По принцип никой не ви задъждава да си я купувате с кристалчета, те са опция - ако искате. Купете си я без, тъкмо ще спестите малко пари за солетки и чипс.
  • #13
    Анонимен ( преди 10 години )
    Бааа...тая с к'во се къпе бе?!
  • #12
    Rosskooo ( преди 10 години )
    Красива кола,но направиха *** работа с тия кристали.След 30 години всички *** и чалгари ще ги влачат по село,което е жалко за подобен автомобил.
  • #11
    KKK ( преди 10 години )
    Страхотен е. Задницата е странна, която с времето ще ми харесва все повече и според мен спомага за по- бвното остаряване и омръзване на цялостния дизайн... От към технологии истината е , че това е фирмата с най-много иновации в света. В момента нишо не е близо до S купе.
  • #10
    да ( преди 10 години )
    Кристали сваровски? Айде честити ни празници на кича 2014. А за който не знае - кристалите сваровски са просто едни стъкълца с гръмко име.
  • #9
    кристали Swarovski ( преди 10 години )
    Това с кристалите Swarovski кърти. Тея коли ли правят или са станали рекламно лице на Swarovski!? Двигатели и шасина на Рено и кристали на Swarovski. В това се превърна марката Мерцедес. Толкова безидейни и нискотехнологични не съм вярвал никога, че могат да бъдат.Предполагам в Китай и най-близката *** махала иновациите с кристали ще са много вървежни. Всъщност кристалите Swarovski са нищо повече от стъкълца. Създадени са изкуствено да поясня за непознатите и нямат нищо общо с кристал.
fallback
Последни