fallback

Audi показа всъдеходна суперкола

Allroad Shooting Brake загатва как ще изглежда следващото ТТ

На откриващото се днес международно автомобилно изложение в Детройт компанията Audi ще покаже своя нов концептуален модел Allroad Shooting Brake. Германците разкриха официални снимки и информация на машината, като уточниха, че тя трябва да даде представа как ще изглежда третото поколение на ТТ.Audi Allroad Shooting Brake представлява комби с 3 врати, висок клирънс и пластмасови предпазители в долната част на каросерията. Моделът е с дължина 4200 мм, широчина 1850 мм и височина 1410 мм. Разстоянието между двете оси е 2510 мм. Комбито разчита на материали като алуминий и карбон, благодарение на които има обща маса от 1600 кг.Моделът се задвижва от хибриден силов агрегат, в който влизат 4-цилиндров бензинов турбо-двигател TFSI с обем 2.0 литра и мощност 292 к.с. (380 Нм), и два електромотора, които развиват съответно 54 к.с. (270 Нм), и 155 к.с. (270 Нм). Така общата мощност на агрегата достига 408 к.с. и 650 Нм. Скоростната кутия е 6-степенна S tronic.Тривратият спортен автомобил ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди, а максималната му скорост е ограничена по електронен път до 250 км/ч. Въпреки сериозната си мощност Audi Allroad Shooting Brake е много икономичен автомобил. Според производителя смесеният разход на комбито е едва 1.9 л/100 км при 45 г/км CO2. С едно зареждане хибридът може да измине 820 км, като 50 км от тях само на електричество.Снимки: Audi 

fallback
  • #37
    ;) ( преди 10 години )
    още малко и ще напишат, че докато аудито се движи, от икономията на горивото от него се пълни една цистерна/ремарке закачена на теглича!:))))
  • #36
    fan ( преди 10 години )
    Когато Хонда пуснаха 160 коня ви тек вече немците бяха пуснали C20XE.Много Хондаджии не можеха и не могат да преживеят, че ХЕ-то ги разцепва, защото вади много по-висок въртящ момент и като цяло през годините се оказа страхотен двигател. И до ден днешен смешното ХЕ в добро състояние сцепва доста коли до 2 литра. Да не говорим, че в България има модофицирани ХЕ по 500+ коня, което значи, че потенциала на този двигател е бил много сериозен.Факти!
  • #35
    az до дошо ( преди 10 години )
    Доше степенволф прилича на тт само по фаровете. Но като идея за двуврат компактен сув е идентичен. И страничната линия е същата. Само свалящия се покрив липсва. А това че си го видял наживо в софия оставям без коментар. Сигурно и ауди роземайер си виждал в пловдив.
  • #34
    бай хой ( преди 10 години )
    Аутомедия, напишете (или препишете от другите страници) статия за Toyota FT-1 Concept!
  • #33
    Дошо ( преди 10 години )
    Концепта, за който говориш приличаше на вдигнато ТТ.Няма нищо общо с това на снимките.п.п.Не знам дали ще ми повярвате(99% не) обаче този концептуален модел steppenwolf съм го виждал на живо тук в България.И даже беше оранжев както беше тогава на снимките по списанията
  • #32
    az ( преди 10 години )
    Ауууу кои е взаимствал от концепта от 2001 audi steppenwolf!
  • #31
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тракаше силно хора, наистина ме впечатли(в лошия смисъл) не го пиша да се заяждам. А колата изглеждаше нова.
  • #30
    Анонимен ( преди 10 години )
    Лексус да трака не съм чувал още напротив супер безшумен е.Виж ако говорим за селско-*** марка Алуди трака повече от печатарска машина.Допотопен европейски супер *** като всичко европейско.
  • #29
    Анонимен ( преди 10 години )
    IS220d 177hp - това е единствения дизелов Лексус.А този, за който казваш сигурно е бил доста калпаво поддържан защото по принцип този ДВГ работи доста гладко и безшумно, а като си вътре изобщо не можеш да разбереш, че колата е с дизелов двигател - също като най-добрите европейски образци.Визирам БМВ и Мерцедес.Ауди си трака сериозно, както и Фолксваген.
  • #28
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пич, тая сутрин видях един дизелов Лексус от новите(в класа на 3-та серия които са), не знаех че има дизели, обяаче как тракаше само като се движеше бавно, чак не можах да повярвам какъв шум вдига, като знам колко ги хвалите и викате на немските, че били тракащи. Май, май всички тракат.
fallback
Последни