fallback

Volkswagen подготви и всъдеходен Beetle

Концептуалното бъги разчита на 2.0-литров мотор с 210 к.с.

Компанията Volkswagen ще покаже по време на автосалона в Детройт, стартиращ следващата седмица, концептуален всъдеходен вариант на хечбека Beetle. Машината носи името Dune. Аналогичен автомобил със същото име, построен на базата на предишното поколение Beetle за първи път бе показан през 2000 г.Всъдеходния "бръмбар" прави впечатление с разширените си калници, новите брони, праговете със защитни елементи и различните 19-цолови джанти. Гумите са с размер 255/45, като са пригодени за движение по всякакви терени. В салона е пълно с ярко-жълти елементи, а жабката е заменена от ниша.Beetle Dune се задвижва от 2.0-литров турбо-мотор с мощност 210 к.с., който работи съвместно с 6-степенна роботизирана скоростна кутия с двойно сцепление DSG. От Volkswagen твърдят, че нямат намерение да пускат автомобила в серийно, но според немски медии това със сигурност ще се случи през 2015 г.Снимки: Volkswagen

fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 10 години )
    Това невероятно красиво нещо на снимката ако го пуснат в производство без да му променят външния вид ще изтрепят рибата! Ще се стане най-красивия СУВ на всички времена!
  • #3
    zoom-zoom ( преди 10 години )
    bullshit! ili po-skoro horseshit!daite buggy up po-skoro na pazara i ne se zanimavaite s prostotii!iskat da prasnat otgovor na mini countryman, samo 4e 2 vrati mu lipsvat!
  • #2
    Анонимен ( преди 10 години )
    Скиори, сърфисти, лонгбордисти и секви такава малдеж. То се подразбира.
  • #1
    FuckOffVW ( преди 10 години )
    И кой за бога би си купил тази грозна простащина?
fallback
Последни