fallback

АвтоВАЗ пуска 5 нови модела до 2017 г.

Компанията подготвя и платформа за автомобили 4х4

Тагове: lada xray
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тея *** нали уж бяха взели стария дизайнер на мерцедес?Е евалата.Велик..
  • #6
    След дачия ( преди 10 години )
    Лада - още по-доброто рено! )))))))
  • #5
    Любопитен ( преди 10 години )
    Това им е проблемът на високите митни ставки - елиминират конглокенцията и в резултат страда потребителят, който поличава морално остарели стоки. Това е особено силно при малки пазари, в които никой производител няма интерес да изнесе производство.Така че имайте го предвид, когато ви се иска и в България да е така. То е енвъзможбно заради членството ни в ЕС, но ако беше, поне за нас при 20 000 бр/година пазар висока ставка за автомобили би била негатив, а не позитив.
  • #4
    Алекс ( преди 10 години )
    Ами, 187, ако е така наистина - ЕВАЛА на правителството.
  • #3
    187 ( преди 10 години )
    в русия е най - продавана, щото е най - евтина, като са друснали на чуждите автомобили яки мита, кво им остава на руснаците? то и застава е най - продавана в сърбия, нормално, държавите пазят производството си. преди време гледах как режат на 2 чисто нови коли преди да ги внесат в русия, или украйна, за да ги внесат като скрап, после ги сглобяваха някак си двете части. как са ги уреждали документно нещата, не знам.
  • #2
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ех тази скапана Лада!!!Да можехме ние да произвеждаме нещо подобно,нищо че е скапана!!!В Русия е най-продаваната марка-не Москва или Петербург,а Русия!!!Ние произвеждаме.....-оппа ние произвеждаме ли нещо изобщо???Сетих се-ние произвеждаме ГОУЕМА КРИТИКА НА ВСИЧКО!!!
  • #1
    ... ( преди 10 години )
    Като начало започват с Форд Фокус.
fallback
Последни