fallback

Уникален Ford Mustang ще участва в NASCAR

Колата ще предвожда състезателната колона и ще се снима във филма Need for Speed

Ford разкри Mustang Need for Speed, който ще бъде официалния автомобил на сигурността по време на финалния кръг от шампионата NASCAR Sprint Cup. Състезанието ще се състои тази неделя в Маями и ще бъде карана от Рамон Родригес - един от актьорите във филма Need for Speed, чиято премиера е насрочена за 14 март 2014 г. Както издава името на уникалния автомобил, той ще участва като герой в кинолентата.Всъщност автомобилът е изграден специално за филма. Купето е раздуто с агресивен оптичен пакет и поръчкови 22-инчови алуминиеви джанти. Останалите промени се състоят от по-голяма радиаторна решетка, по-сериозни отвори за охлаждане на спирачките, както и по-агресивни странични огледала. За допълнителното аеродинамично притискане се грижи сплитър под предната броня, задно разположен спойлер, както и дифузьор под задната броня. Всеки почитател на Mustang ще може да покара специалния автомобил, но само виртуално, и то ако си купи последната версия на играта Need for Speed - Rivals.Ford окупира почти всички шампионати от сериите NASCAR. Състезанията с пикапи ще се водят от Ford F-150 Tremor, а Mustang GT500 ще зададе темпото в NASCAR Nationwide Series Ford EcoBoost 300.Снимки: Ford

 
fallback
  • #2
    бъчваря ( преди 10 години )
    Автора на статията, какво имаш предвид под " да покараме"? Ти "карал" ли си изобщо в подобни игри? Думичката "покарам" не може по никакъв начин да се свържи с недоразуменията на ЕА, наричащи се с различни имена, но почващи винаги с NFS...А рекламните агентчета на Форд не знам защо се гордеят с факта, че се рекламират в подобно недоразумение, наричщо себе си "игра". Явно и те не знаят какво точно говорят, защото ако знаеха, щяха да се скрият в дуплите си зад бюрата!
  • #1
    бъчваря ( преди 10 години )
    Кога ще излиза поредната боза? Срам и позор за Форд, че вземат главната роля в подобни западащи игри. Допреди 3-4 години с нетърпение чаках излизането на нова NFS, но сега просто констатирам фактите. Абсолютен упадък откъм геймплей. Чудя се, какво ли правят Форд там!
fallback
Последни