IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lancia се завръща с 2 два модела във Франкфрут

Компанията ще покаже обновената Delta и лимитиран Voyager

Lancia се завръща с 2 два модела във Франкфрут

Lancia, която така и не успява да си върне позициите на световните пазари, рядко показва нещо ново. За предстоящото изложение във Франкфурт компанията ще покаже цели 2 нови модела.
Lancia се завръща с 2 два модела за Франкфрут
Първият е обновеният хечбек Delta – моделна година 2014, а вторият лимитирана серия S на минивана Voyager, съобщиха от отдела за връзки с обществеността на производителя.
Lancia се завръща с 2 два модела за Франкфрут
При Delta промените в екстериора могат да бъдат забелязани само от най-големите фенове на марката. Машината разполага с боядисани в същия цвят като каросерията броня и престилка, както и с две крайни тръби на изпускателната система. Хечбекът ще се появи на пазара през януари с два дизелови мотора – 105 и 120 к.с., и един бензинов – 120 к.с.
Lancia се завръща с 2 два модела за Франкфрут
Лимитираният Voyager, от друга страна, се отличава с гланцираната черна решетка на радиатора, украсените в тъмни тонове 17-цолови джанти от лека сплав и логото S, разположено на капака на багажника. В салона принадлежността на минивана към специалната партида показва сивата обшивка на седалките, лъскавите елементи и бродираната буква S на седалките.
Lancia се завръща с 2 два модела за Франкфрут
Моделът ще се предлага с 3.6-литров бензинов двигател Pentastar V6 с мощност283 к.с., както и с 2.8-литров турбодизел с мощност 178 к.с. И двата мотора работят с 6-степенна механична скоростна кутия.
Lancia се завръща с 2 два модела за Франкфрут
Лимитираната серия на Lancia Voyager също ще се появи на пазара едва през януари 2014 г.

Снимки: Lancia

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Италианеца ( преди 10 години )
    Редакцията, дори и на снимката се вижда , че скор.кутии са САМО автоматик....
  • #5
    1 rate up comment 11 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    R.I.P Lan4ia
  • #4
    2 rate up comment 5 rate down comment
    V50 ( преди 10 години )
    Додж Караван решили да го продават като Ланчиа...Хм, странно решение.
  • #3
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не са много,предлага нещо различно и доста по-луксозно в класа си, но просто нито има реклама добра,нито репутация от последните години, която да я продава. Все пак от последното поколение разликата е 14 години! Иначе аз съм я тествал, много приятел автомобил, който е оборудван и с доста глезотии. Естественно това струва пари. Тествах 1.4 tjet 150 коня бензин. В града над 7 -8 не дава,еа е доста пъргав. Дизелите сигурно са още по-добри като икономия. Абе автомобила е добър политиката на ФИАТ не!
  • #2
    14 rate up comment 8 rate down comment
    razgradski pop ( преди 10 години )
    Lancia потъва все по-дълбоко..
  • #1
    25 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Като фен на марката, трябва да кажа, че съм разочарован.Делтата няма промени, двигателите от старата им гама са достатъчни, трябваше да ги модернизират само, щом ще правят модернизация на модела. Вана изглежда доста добре, но щом искат да го продават в европа, можеше да му сложат някой европейски двигател.Имат доста по-добри решения от 2.8 дизел 178 коня. ... Старите двигатели от делта.2.0 - 165 коня и 1.9 190 коня ще се приемат по-добре според мен от европейците. Пък и имат 3.0 дизел от темата!