IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tata атакува с брутален пикап

Концептът Tuff Truck е насочен на първо време към Австралия

Tata атакува с брутален пикап

Индийският концерн Tata Motors, който създаде най-евтиния автомобил в света, разкри концептуален пикап, носещ името Tuff Truck. Автомобилът е концепция, като е създаден съвместно с представителя на компанията в Австралия Fusion Automotive.
Tata атакува с брутален пикап
Tata Tuff Truck е построен на базата на сериен модел, като за място на премиерата му е избрана Австралия, където подобни машини са на особена почит.

Производителите са заложили на доста брутална визия. Пикапът е получил големи брони, светодиоди на фаровете, 20-инчови джанти с всъдеходни гуми, прожектори на покрива и вградена в предната броня лебедка. Боядисан е в уникален матов цвят и разполага с пластмасови предпазители.
Tata атакува с брутален пикап
Що се касае до техническата част, то Tuff Truck не се различава от серийния Тата Xenon, на чиято база е построен. Двигателят е 2.2-литров дизел с мощност 150 к.с., като работи с 5-степенна механична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела.

Според представител на компанията, концептът трябва да демонстрира потенциала и надеждността на автомобилите Tata. Не се съобщава дали се планира серийно производство.
Tata атакува с брутален пикап
Tata атакува с брутален пикап

Снимки: Tata Motors

0 от 500