fallback

Vilner избухва с претапицирано Bentley (Видео)

Българските интериорни специалисти публикуваха нов клип в интернет

Българското дизайнерско студио Vilner публикува в интернет нов видео клип, загатващ следващия проект на компанията. Той ще бъде базиран на Bentley Continental GT и ще се появи в идните седмици.Снимка: VilnerОт малкото, което клипът разкрива, се забелязва специалитетът на Vilner – напълно модифицирания салон. Хубавото в случая е, че основната тема е черният цвят. С висококачествени материали в тъмни нюанси са тапицирани класически елементи като седалките, волана и топката на скоростния лост.Същото отношение са получили корите на вратите, както и техните дръжки. За съжаление нищо не се знае за тавана, но това ще разберем, когато момчетата от Vilner се смилят над нас и изнесат подробности. 

 

fallback
  • #7
    Турбомания ( преди 10 години )
    ... една от мечтите ми е, Vilner да ми претапицират SAXO-фончето, ама не ми е дораснала заплатата дори за едно Vilner-воланче ... почти всичко, което е излизало от тях и е показвано в automedia.bg съм го видял и е страхотно, шапка им свалям за майсторството.
  • #6
    :-) ( преди 10 години )
    "претапициране"?! Хора, това е изкуство...
  • #5
    zoom-zoom ( преди 10 години )
    faktut, 4e nqkoi si e poveril bentley-to na Nasko i toi e postignal tolkova silen rezultat mu vdigat dosta cenata!bravos!
  • #4
    padar ( преди 10 години )
    Нарича се "индивидуалност" и не е за всеки. М-у другото това Бентли го видях снощи на паркинга на един столичен мол. Страхотно е!
  • #3
    blago ( преди 10 години )
    Аз не разбирам много ама защо е нужно да се претапицира Бентли?Едно време се претапицираха соц. холовите гарнитури, понеже дойдоха 90те, а за нови пари няма...
  • #2
    Анонимен ( преди 10 години )
    какво значи "избухва" , това някакъв столичен жаргон ли е?
  • #1
    чичо Тиквичка ( преди 10 години )
    Респект млади змейове !
fallback
Последни