fallback

Qoros e готов и с два концепта

Кросовърът Cross Hybrid и комбито Estate Concept ще дебютират в Женева

Тагове: qoros
fallback
  • #3
    ToTo ( преди 11 години )
    Забравете за реална конглокенция и ниски цени в Европа - тъпият европеец ще си купува немското независимо от това че плаща 50% по-висока цена от америкнеца. А цените за американеца сега са такива, защото не се е церемонил и е избрал Лексус, Аглока или Инфинити наместо надцененят немски "премум".
  • #2
    Анонимен ( преди 11 години )
    Няма лошо да взаймстват дизайн. Никой не би се заблудил, че това е БМВ или Мерцедес. Лошото е че на първите скици тази кола изглеждаше доста по-добре, а вече прилича на южноКУРейски бълвоч. Щеше да е добре наистина да пуснат конглокенция на немските лимузини, защото конглокенцията е добре за всички дори и за тези, които не карат азиатски коли, защото тя сваля цените.
  • #1
    b.b. ( преди 11 години )
    Мразя когато някой започне да пише, че приличало на едикакво си, но тук не мога да се сдържа и аз. На снимката виждам 1. профилът на предното поколение БМВ 3 - Е902. Задницата на Хонда Сивик, пак предното поколение преди самурайчетата. 3. Не се вижда добре, но това мисля че е задницата на Ауди комби. Та с трици ще ловят маймуни. След като дизайнерът е бил в БМВ и Ауди се обясняват тези прилики, но Сивика...
fallback
Последни