fallback

Офроудър под прикритие

Новото поколение Hyundai Santa Fe не се бои от пресечени терени

Тагове: hyundai santa fe
fallback
  • #33
    Тойотаджия ( преди 11 години )
    Уникален Santa Fe.
  • #32
    до Wane ( преди 11 години )
    еми това имах предвид, че това Санта Фе с трилитров дизел с автоманика и останалите екстри които са база при Q7 и Х5 ще стигне тяхната цена а е абсурд да се бори с тях. това имах предвид. Коментирали сте цената и за това вкарах в едно изречение с премиум СУВ.
  • #31
    Wane ( преди 11 години )
    Честно казано не разбрах какво се опитваш да ми кажеш? И това Санта Фе стига го слагахте в едно изречение с Q7, X5 и т.н. То е сравнимо като клас с Q5, X3, ХС60...Подлакътникът знам, че е базов при Q7. Споменах го просто защото е безумно при коли като Q5 и А6 да е опция. Както и да е.
  • #30
    до Wane ( преди 11 години )
    За 78000лв. си вземаш Q5 4Х4 С 7 СТЕПЕНЕН АВТОМАТИК и доста други. При Q7 без ДДС базата ти идва 92000лв. и включва трилитров дизел с 8 степенен автоматик, пактроник, мултифункционален волан управляващ радио, СД , ММИ с 6,5 инча цветен дисплей,ел.багажник,ел.огледала, 4 ел.стъкла, трети ред седалки, старт-стоп система, борд. компютър и мн.други естествено и мечтания от теб подлакътник е база.. същото е и при БМВ Х5 а с тези екстри и двигател колко ще струва Санта Фе?
  • #29
    Wane ( преди 11 години )
    И тъй като дискусията се върти около цената на въпросното Санта Фе, колкото и на някои хора да им се ще цените му да са като преди 10 години, това няма как да стане, защото Хюндай вече правят нормални коли, които изискват съответните разходи за развойна дейност, а и цената на самия продукт е по-висока. Дали има кой да ги купува? Според мен има и в България и в останалата част на Европа и по света.
  • #28
    Wane ( преди 11 години )
    Jok, малко си се изхвърлил с цените на "съответното Ауди". Q5 започва от 63000лв с ддс и предно предаване и от 73000лв с 4х4. С малко екстри ги сложи 15000 отгоре (а от малко екстри има нужда, защото Ауди все още искат доплащане за централен преден подлакътник дори при А6...).
  • #27
    Анонимен ( преди 11 години )
    Докато инд-комерс продава хюндай в българия, хюндай няма да се налоэат в българия. Проблема е че тия бумтят гигантски надценнки. Сервизното обслужване е скъпо. Както знаете в българия ги съдят за картел. В сащ санта фе спорт с автоматик струва 24000 долара а елантрата 16000 долара тука цените са точно двойни. Много ясно че никой няма да се набута да даде такива пари за хюндай освен ако не е луд естествено.
  • #26
    ХХХ ( преди 11 години )
    Ако клиренса на това е 185 мм и го броят за офф-роуд, не знам за какво да боря старото - вече на 9 години небрежно комби Субару форестър с клиренс 190 мм :)))
  • #25
    Хюндай не е Скъп ( преди 11 години )
    а Корейски автомобил / СУВ.Дизелът с автоматик , 4Х4 над 65 000 лв е Непродаваем. Вижте цените в НЕМСКИТЕ сайтове - тук просто търсят БАЛЪЦИ...не че няма балъци но балъци с Хюндай Санта фе за 80 000 май няма.Едни вносители на Хюндай от КОРЕЯ - НЕ от Словакия го разбраха-ще го разберат Всички Скоро
  • #24
    marki ( преди 11 години )
    На грубите джипки им дали ново име SUV... хуморески.
fallback
Последни