fallback

Платиха $1.125 млн. за първото Ferrari F12 Berlinetta

Цената на този модел в САЩ е почти 4 пъти по-ниска

$1.125 млн. бяха платени за първото Ferrari F12 Berlinetta, специфицирано за пазара на Северна Америка. Автомобилът бе разигран на търг по време на Гран при на САЩ този уикенд. Наддаването започна от $315 888, както е базовата цена на модела в САЩ, но бързо достигна до сумата от $1.125 млн., какъвто беше финалният залог. Първото Ferrari F12 Berlinetta за пазара на САЩ стана собственост на Лари Рот от Лонг Айлънд. Той ще получи колата си през втората третина на 2013 година. Неговото F12 Berlinetta обаче ще бъде единствено в САЩ за кратко, тъй като Ferrari ще стартира доставките на модела до клиенти малко след това. Събраната сума от търга отива за благотворителност. Парите са предназначени за американския Червен кръст за справяне с последствията от урагана Санди. Благодарение на дарения от "дилърите на Ferrari, клиенти и приятели на марката" общата събрана сума достигна почти $1.5 млн.

Тагове: ferrari f12 berlinetta
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 11 години )
    Само дето тази сума я дава Ферари, най-вече тъй като продава техен автомобил. А човека, който я е купил си получава уникалната 1ва бройка така или иначе... Така че евала на Ферари.
  • #5
    ККК ( преди 11 години )
    Докато не прочетох частта, че сумата отива за благотворителност, се чудех колко много трябва да си гъзар, че да се вътриш толкова много... Евала на пича за дарението :)
  • #4
    Анонимен ( преди 11 години )
    всички клиенти на прочутите италиански марки са такива надувковци.
  • #3
    Анонимен ( преди 11 години )
    НИКОГА !
  • #2
    fero ( преди 11 години )
    Tova za BMW I za Merc,koga 6te stane :P
  • #1
    Анонимен ( преди 11 години )
    Естествено,че ще е FERRARI,няма да е "ШВЕПСа"!
fallback
Последни