fallback

BMW ще покаже Х4 в Детройт

Моделът трябва да конкурира Range Rover Evoque и Porsche Macan

Компанията BMW ще представи предшественик на нов модел кросовър с името X4 по време на изложението в Детройт през януари догодина. Очаква се машината да бъде много близка до серийния вариант, който ще се конкурира с Range Rover Evoque и Porsche Macan.Изображението e неофициалноБаварците плануват подобен автомобил, който ще заеме място между X3 и X5 още от 2008 г. Идеята е утвърдена през 2010 г., когато е дадена зелена светлина на проекта. Това ще бъде кросовър с покрив в стил купе, какъвто има по-големият Х6. Моделът също ще бъде с 4 врати и 4 места (задните две ще бъдат разделени на отделни кресла). Очаква се дължината на Х4 да бъде около 4.65 м, като той ще бъде на платформата на Х3.Настоящата гама Х-модели на BMWГамата двигатели също ще бъде взаимствана от Х3, който се предлага с 2.0 и 3.0 литрови бензинови и дизелови мотори с мощност между 143 и 313 к.с. Те ще се комбинират както с 6-степенна ръчна трансмисия, така и с 8-степенната автоматична скоростна кутия ZF.На по-късен етап се очаква и заредена версия BMW X4M, чиито технически характеристики ще бъдат подобни на тези на новото 3-series M. „Заредения” кросовър ще се предлага с двигател с мощност 450 к.с. и скоростна кутия с два съединителя M-DCT. Тази модификация ще се появи през 2015 г. като конкурент на Porsche Macan Turbo.Плановете на BMW са производството на X4 да започне през 2014 г. Кросовърът ще се сглобява в завода на компанията в Спартенбърг, Южна Каролина (САЩ).

Тагове: bmw x4
fallback
  • #5
    iliev555 ( преди 11 години )
    когато излезнат официални снимки тогава започвайте с коментарите
  • #4
    ???? ( преди 11 години )
    "Ако искаха да конглокира Range Rover Evoque и Porsche Macan, да го бяха направили по-красив. Сега най-много да помогне на другите марки да си увеличат продажбите." И за Х6 коментарите са , че е грозен ,ненужен и т.н. ,но им скъса *** на всички по продажби:))
  • #3
    cry ( преди 11 години )
    Това има същата *** мутра като Х3. Тия са много зле ако си вярват, че са направили друг автомобил. Отвън като Х3, отвътре като... като всяко друго.
  • #2
    Anonimen ( преди 11 години )
    Ако искаха да конглокира Range Rover Evoque и Porsche Macan, да го бяха направили по-красив. Сега най-много да помогне на другите марки да си увеличат продажбите.
  • #1
    груди ( преди 11 години )
    И тези почнаха като ВАГ, 100 модела с разлики от по 10 см. Ама така е, като потребителя е капризен и не може да реши кво иска...
fallback
Последни