fallback

Outlander революция

Mitsubishi представи третото поколение Outlander в България

Тагове: mitsubishi outlander
fallback
  • #28
    K&G ( преди 11 години )
    Когато ти се появиш ,и всички изчезват!
  • #27
    K&G ( преди 11 години )
    ОК.Не не,изразявам и споделям моето мнение,всеки харесва нещо което му допада.В този материал за Outlander-a, не съм написал и ред,просто не ме интересуват подобни авт. !
  • #26
    Triforce ( преди 11 години )
    Да, прав си! Целта беше да те засегна. Явно съм успял! Е, не ти го пожелавам, наистина! Обаче ти винаги всичко знаеш, винаги ни нареждаш, вадиш някви работи от стари архиви (евала, разбираш как да ровиш, както те похвалих), обясняваш ни как нашето мнение е грешно, ние трябва да харесваме и уважаваме всичко, включително *** на Рено, дефектите на Тойота и т.н. Е, няма да стане! Аз си имам мнение. Грешно или не, такова е. Извинявай, ако нещо съм те засегнал за надгробния камък, късно беше...
  • #25
    Kazanova&Gladiat ( преди 11 години )
    Triforce,днес не си в настроение за спор,ако продължа ще използвам думи като твоите- спирам до като не съм се повлиял от теб. Преди ден ти написах,че най-малкото не си коректен да говориш на хората за надгробни камъни,при положение ,че си бил моторист.Със здраве, и лека.
  • #24
    Triforce ( преди 11 години )
    Ами щом си толкова "умен" да обиждаш човека, като в същото време обиждаш бойна машина, нямам какво да добавя за теб! Просто аз с годините гледам да се уча, като спрях да плюя по ФОРД, благодарение на RS1600, станах по-обективен, спрях да мразя Mercedes, даже реших да пробвам техен модел, а ти си оставаш кон с капаци, книжен червей, който идеално работи с GOOGLE. Може би това е единствената ти еволюция! Да се ровиш! Защо не си намериш работа като интернет маркетинг, ами само ни завиждаш?
  • #23
    Анонимен ( преди 11 години )
    Triforce,първо си реши проблемите с бурдюрите, много ми е интересно,защо винаги го защитаваш, ако си му приятел,би следвало да му кажеш грешките. Относно хеликоптерите,прочетох веднага какво означава,още когато (гущера)го използва за първи път.
  • #22
    Triforce ( преди 11 години )
    Абе уж се имаш за много начетен, грамотен и културен и пак почна да нареждаш човека. Ка52алигатор е бойна машина, както ти писах преди 2-3 седмици. Да беше прочел! Значи ми четеш глупостите, пък като ти напиша нещо смислено и го пропускаш. Това е боен хеликоптер. Нещо, което е непонятно на човек с автокъща - т.е. ти! Защо си толкова злобен? Пазара на стари коли да не е намалял? Или жената не пуска? Детето ли смърка амфетки, кажи къде е проблема? Ако можем, да ти помогнем! Моля, кажи как?!?
  • #21
    Анонимен ( преди 11 години )
    Гущера е базиран,на голям *** !
  • #20
    до: RE: ТОНИ ( преди 11 години )
    Нещо и за металика ли се опита да кажеш ***?Виж на линковете какви са цените тук и там!В Германия боя металик се доплаща ? 580, а у нас струва 780 лв с ДДС.Кое е по-голямото бе ***:? 580 или 780 лв.
  • #19
    до: RE: ТОНИ ( преди 11 години )
    Тъпчо,стария Олтландър у нас струва 49990 лв с ДДС,а в Германия струва ? 34.630. Смятай *** кое колко струва!Ето ти и линковете, защото гледам,че наистина си толкова глупав,че просто няма на къде.Говоря ти за базовите модели 2.4 MIVEC 170 к.с. с ниво на оборудване Intense.http://***.mitsubishi-motors.de/outlander/preise/http://***.mitsubishi-motors.bg/models/OUTLANDER/prices/Сега каква ли друга щуротия ще измислиш не ми е ясно.Това за качеството го разправяй на баба си!
fallback
Последни