fallback

Skoda Citigo и в рали-вариант

Концептуалният модел ще се появи пред публика на фестивал в Австрия

Компанията Skoda разработи концептуален рали-автомобил на базата на компактния модел с 3 врати Citigo. Модификация е получила името Rally и ще бъде представена в края на май на австрийския фестивал Worthersee Tour, посветен на тунинговани машини на концерна Volkswagen.Засега Skoda показва само един тийзер на хечбека, като на съобщава неговите технически характеристики. Ако се съди по вида, малолитражката ще ще получи аеродинамична каросерия, преден капак с допълнителни вентилационни отвори, разширени калници, голямо задно антикрило, разположени в средата тръби на изпускателната система и 18-инчови джанти с нископрофилни гуми.Освен този модел, на фестивала ще бъде представен и още един прототип на базата на Citigo. Той ще бъде с повдигната задна част, която ще се превърне в сцена за известен музикален диджей, който ще забавлява публиката на Worthersee. В машината ще има музикално оборудване с мощност 100 000 вата.

Тагове: skoda citigo. worthersee
fallback
  • #3
    Volanadjia ( преди 11 години )
    Добре бе, как ще се намери винаги някой да изцепи някаква уникална простотия. Имам нечовешко уважение към Делта Интеграле, някои от Абартовите италианки и тн. но все пак в последните няколко години не се сещам за нещо запомнящо се в този клас освен ФИАТ 500. Сега, като не харесвате някоя марка не е нужно да плюете навсякъде. Качвате се, карате и после вариантите са два - "Егати колата, искам я" или "Егати колата, да я карам ли за претопяване..."
  • #2
    Анонимен ( преди 11 години )
    Me4tata na F.Piech....da napravi ot Skoda Lacia,a ot Seat Alfa Romeo,da ama ne.Nestava samo s iskane,triabva i АКЪЛ!
  • #1
    асфф ( преди 11 години )
    Шкода направиха много добри коли под шапката на ВАГ и показаха добри рали постижения,но макар че са имали друго в предвид с името Ситиго,на български звучи като Ебиго,а същността му допринася допълнително за това.Може пък да се окаже добра рали кола... кой знае?
fallback
Последни