fallback

Хърватската суперкола бе оценена на 750 000 евро

Машината ще излезе в ограничена серия от 88 бройки

Тагове: rimac concept one
fallback
  • #7
    emoxide ( преди 12 години )
    съяо така никъде не се споменава при какви условия се изминават въпросните 600км. Естествено че ще има режими при които само два от двигателите ще са задвижващи, примерно двата в задните колелета, при това с икономичен режим, при който се натоварват само частично. Без икономии, няма как. Кому е нужен чудовищния въртящ момент при положение че се движи със скорости диапазона 40-80км/ч в населените места и до към 130 на магистрала? Все пак не е трактор за да му трябва силата при ниска скорост. :)
  • #6
    emoxide ( преди 12 години )
    Вие четете ли изобщо?"и комплект литиево-фосфатни батерии (92 кВт)"това е мощността на батериите не на моторите.
  • #5
    nixi ( преди 12 години )
    Защо цъкате минуси на предните коментари? Ясно е че мощността не се връзва поне според статийката на аутоКомедиа, а пък 600км ще ги мине ама с спирания по 3 часа поне :)
  • #4
    Ime ( преди 12 години )
    Да не говорим как едва правят електромобили да минават 160км с едно зареждане на батериите, а те ми вадят суперавтомобил, който минава 600... Нещо не ми зяучи много вярно.
  • #3
    Читател ( преди 12 години )
    Нещо не се връзва с тези цифри. 4X 92KW = 368KW= 493HP. как така този автомибил има 1088HP От друга страна да не забравяме че е направен от Хървати а те могат всичко!!! дори и да получат мощност от въздуха.Иначе прототипа изглежда много добре.
  • #2
    Анонимен ( преди 12 години )
    браво направо не знам как са успели, но са направили мечтата на всеки мъж, кола с уникален дизайн, възхитителна динамика, която не харчи скъп бензин, но има перфектен пробег. дори бензиново ферари, не може с един редервоар да измине 600км. браво, това е достойно за възхищение, дано скоро видим по масови и достъпни модели. Мога да кажа с ръка на сърцето едно голямо Евала!
  • #1
    emoxide ( преди 12 години )
    Еееех, най-сетне! Истински електрически суперспортист!Браво на хърватите!
fallback
Последни