fallback

"What Car?" избра Volkswagen Up! за автомобил на годината

Общо 11 награди на списанието заминаха за Германия

Тагове: "what car?"
fallback
  • #62
    Cenitell ( преди 12 години )
    Малко уточнение -в сайта What car са посочени победителите,избрани по каталожни данни, изпитание за разход и цена. Но в същия сайт са показани и "победителите" по надежност!Там VW е на 24 -то място!А мерцедес-на 31!
  • #61
    ;od ( преди 12 години )
    мда харесвам ги от whatcar много хубави и верни анализи дават, дори и по бг вкуса и изискванията
  • #60
    до дошката ( преди 12 години )
    Виж сега, като си бизнесмен няма значение разлика в ускорението от 1 секунда. Там става въпрос за имид и стил, какъвто хюндай нямат. Ти в *** махала си звездата с хюндай, но като се появиш пред началниците с такъв си викат този пък от кое село е дошъл. По същата причина хората ходят на работа с костюми а не с анцузи, но от къде да го занеш като събираш старо желязо за скрап като професия..
  • #59
    Анонимен ( преди 12 години )
    *** ебано,като ми изтриваш линка само доказваш,че съм прав.Всички видяха теста на Аутобилд,i40 със 136 коня ускорява до 100 по-бързо(10.2 сек) от тъпия Passat 140 коня 11 сек.Но най-голямато унижение за германците е в динамиката,там са много секунди.Пасата е дръгня.
  • #58
    Дошо ( преди 12 години )
    Аз съм дошо и по-добро от хюндай няма!automedia.bg/test-drive/testdrive_1031.html
  • #57
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дошо се опитва да се прави на иттелект като се пише ценител ^^ Дошее, *** си - *** ще си останеш, и каквито и измишльотини да пишеш, все във евтинджоси на жълтурковци ще се возиш..
  • #56
    Ценител ( преди 12 години )
    Човек може да предпочете японските коли, понеже според статистиките са най-надежни и често подновяват дизана, френските-че возят меко,италианските-че са червени например,ама да каже,че харесва немките, понеже "немското си е немско" - си е чист фанатизъм!С всичките му ексри!:)
  • #55
    Ценител ( преди 12 години )
    Макар, че оценките са съобразно каталожните данни, учудващо е големия брой на немски коли, а щом и Мондео е там, това девалвира съвсем основанията за избор.
  • #54
    Дошо Галошо ( преди 12 години )
    Ако искате да ме видите на живо елате довечера на площада в *** махала в айтос, ще пеем милионерче заедно със всички роднини и мечката! Ще има и безплатни кебапчета от кучешко и конско месо и безплатна ракия от краден спирт от медицинския пункт! Заповядайте, начало от 22ч!
  • #53
    doc ( преди 12 години )
    Интересно как според всички класации хюндай са на дъното по всичко а само в класацията на дошо галошо са победители?! Много странно, явно всички трябва да се слушаме в компетентното мнение на индийския пъпчив *** от Айтос!
fallback
Последни