fallback

Започна производството на най-икономичната Toyota

Моделът Aqua се нуждае от само 2.82 л. на 100 км.

Тагове: toyota aqua prius s
fallback
  • #20
    Приус ( преди 12 години )
    Анонимен, батерийките не мога да ти кажа колко струват, защото още никой не ги е сменял. Вече 15 г. Приус-ите се движат без проблем и батериите са си ок. Ако се поинтересуваш ще разбереш защо е така. Прочети малко и не се излагай!Ако пък наистина толкова много се интересуваш от цената им се обади в Тойота и ги питай. Информативно да спомена, че гаранцията на хибридната част на Приус е 8 г. и 160 000 км. Има таксита в САЩ и Канада с над 500 000 км без проблеми по която и да била система.
  • #19
    Анонимен ( преди 12 години )
    Значи харчи само 2,82л. а пък той тока е без пари и се произвежда от нищото.
  • #18
    до: d22 ( преди 12 години )
    Ако го намериш това проучване ще ти подаря моята Тойота Приус. В замяна нищо не искам, защото знам, че си беден не само финансово, но и духовно. Освен да плюеш и злобееш друго не можеш. Хората са направили един прекрасен градски автомобил с уникален разход на гориво, но все ще се намери някой специалист, като теб, който вместо да оцени направеното ще напише поредната лъжа. Наистина жалко, че има толкова назадничави хора за които, прогреса е както за *** космическия кораб.
  • #17
    Анонимен ( преди 12 години )
    Икономията е майка на мизерията... Батерийките, колко ли струват?
  • #16
    d22 ( преди 12 години )
    А Toyota-ta е добра и ще намери своите клиенти сред домакините, "зелено" ориентирани студенти и активисти,както и някои секретарки,пардон офис-менаджери.Които и сега са основните и клиенти,имаше някъде подобно проучване.
  • #15
    d22 до Дошо ( преди 12 години )
    Дошо нали плюеш само AUDI? Между другото прочети какво е написал главния дизайнер на Mazda North America-Дерек Дженкинс:" Искаме да играем в същата група,в която са BMW и AUDI,искаме да постигнем същото равнище на качеството." Ясно,кратко и точно,освен да имаш претенции, че разбираш по-вече и от него.
  • #14
    Немецът винаги е N=1 ( преди 12 години )
    GOLF-а е еталон навсякъде по-света. А тойотките са еталон за МНОГОМИЛИОННИ СЕРВИЗНИ АКЦИИ - факт
  • #13
    Дошо до Expert ( преди 12 години )
    Хич няма какво да му мислуиш, карай си Гоуфо, че той от високите технологии е много далеч.
  • #12
    expert ( преди 12 години )
    50 хилки за азиатска куча марка??? Луди ли сте бе??? Като и минат 5-6 сервизни акции и промоция плащаш 2 получаваш 3 броя може и да се замислим
  • #11
    ,., ( преди 12 години )
    Ама верно много са го е *** въшливото ауди-фенче.Ауди 80 какво беше,някакъв кокошарник от миналия век.*** талига.
fallback
Последни