fallback

Suzuki Swift Sport идва догодина

Очакваме го на автосалона в Токио.

Sport версията на Suzuki Swift ще бъде налична от началото на 2012 година, сочи последната информация, според която, премиерата на колата ще се състои на автомобилното изложение в Токио.Детайлите около Swift Sport са ограничени, но руското представителство на Suzuki твърди, че моделът ще бъде хечбек с три врати, който ще бъде инспириран от концепцията S-Concept (на снимките).Новият Suzuki Swift Sport вероятно ще се задвижва от 1.6-литров четирицилиндров бензинов двигател с мощност 136к.с. Трансмисията ще бъде 6-степенна ръчна, а като опция ще се предлага автоматична.Горещият Suzuki Swift Sport от предишното поколение използва атмосферен бензинов двигател с обем 1.6 литра и мощност 125 к.с. Очаквайте подробности.

Тагове:
fallback
  • #10
    iliqn40 ( преди 12 години )
    офф аман от таланти и художници , аман от дизаинери и перковци с покритие на самочувствието си по голямо от нулевите им възможности.Язък че в сузуки не са се възползвали от такива умове като теб иначе сега компанията щеше да е в пъти по добре
  • #9
    АВЕ ( преди 12 години )
    Спомням си едно време като имаше още авто труд. И редовно обявяваха конглокс територия на щурите идеи. Едната тема беше на тоя глокник да му напарвим спортната версия. Моята идея беше по-хубава от това.. То като цяло колата е пълен шит. Имаме такава служебна- ДАЧИЯТА Е В ПЪТИ ПО-КОЛА... най малкото сандерото вози по-меко.
  • #8
    Сузуки ( преди 12 години )
    Страшна е тая японска бегачка.
  • #7
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това тежи много малко и с този двигател разцепва.удоволствието от карането на тази кола е жестоко. Парите са добри.Перфектно :)
  • #6
    Анонимен ( преди 12 години )
    Сузукито е трепач!Невероятни двигатели имат и като цяло правят автомобили за малко пари но за ГОЛЯМ КЕФ при шофирането им.Карал съм 1,3 ГТИ 101к.с.Лудница е тази кола.Много са редко срещани и в добро състояние трудно се намират.На жената взех 1.0 3 цилиндрова 54 к.с.Не е нещо кой знае,но за в града е перфектна,бърза,маневрена и най-важното ХАРЧИ САМО 5-5,5/100 градско. За 4 г. само консумативи и бензин.Просто жестока кола.Сегашните модели не ги знам,но лошо и за тях не съм чул от някой.
  • #5
    mugen ( преди 12 години )
    abe sport si e.. vse pak e motor na suzuki ;p nai-obrata v klasa si ?
  • #4
    G777 ( преди 12 години )
    STRASHNO USPESHEN AVTOMOBIL,ZA CENATA SI E NAI-DOBROTO NA PAZARA,SAMO SHTE VI KAJA CHE CAYENNE MAGNUM NE MOJE DA MU IZBQGA A RAZLIKATA E 500 KONQ
  • #3
    A3 ( преди 12 години )
    Predi6niq Sport s 1000 i malko kila (ako ne se luja moje bi i pod 1000 be6e) lete6e.Testwah edin mnogo wurwe6e taq kola i ima6e umopomra4itelni sedalki za swoq klas!
  • #2
    :) ( преди 12 години )
    Колко да е Sport с тия 120-130 кончета ? :)
  • #1
    kosio ( преди 12 години )
    strashen!
fallback
Последни