fallback

BMW X1 M package

Първи снимки на BMW X1 с M пакет.

В интернет пространството се появиха първите снимки на най-малкия проходим модел на BMW, оборудва с M пакет.Вероятно, става дума за оптична промяна, която не засяга задвижващия агрегат, но пък новия двигател с четири цилиндъра и технологията на BMW TwinPower Turbo, би паснал идеално на по-спортната визия на автомобила.Както и да е, козметичните М-промени включват нови агресивни брони, добавки за арките на калниците, нови странични прагове и специални джанти. По обичай, всички детайли са боядисани в цвета на купето.В салона също са интегрирани М-компоненти, като спортен волан, добавки за праговете с логото на BMW M GmbH, спортен скоростен лост и педали, черен (антрацит) таван и т.н.М-пакетът за успешния BMW X1 ще бъде представен съвсем скоро. Има голяма вероятност и този екземпляр, подобно на BMW X3 с M пакет, да получи по-стегнато спортно окачване и променена механична скоростна кутия, с по-къси предавки.

Тагове:
fallback
  • #6
    Той ( преди 13 години )
    Това е форум за коли , не за кози или музика. Освен ако не става въпрос за аудио озвучаване. И мисля, че хора с психични отклонения, на които само доенето на кози им е в главата , няма какво да търсят в този форум. 4-ти км нямат ли си собствен форум ?
  • #5
    AZ-R ( преди 13 години )
    Чудех се какви са тия кози - то имало такова парче,стил - просташки рап.АМА МНОГО Е ТЪПО ТОВА ПАРЧЕ, НАИСТИНА.Давам линк:http://vbox7.com/play:26d3b091#commentTop. Независимо от козите обаче, или въпреки тях - тоя баварец кефи!
  • #4
    До Козар ( преди 13 години )
    А пръчове доиш ли ? Няма ли кой да те банне тебе.
  • #3
    ПАССАТОРА ( преди 13 години )
    Айде започвайте да плюете!
  • #2
    Noname ( преди 13 години )
    Кой за каквото е учил! :)
  • #1
    Козар ( преди 13 години )
    Всеки ден доя кози, всеки ден доя кози...
fallback
Последни