fallback

Hyundai представи официално Curb

Hyundai направи премиерата на компактния кросоувър Curb в Детройт.

Както се казва в съобщението на фирмата до пресата, този автомобил „се е превърнал в изпитателна площадка” за нови технологии, създадени през последните години от корейската фирма.
 
 
Целта е автомобилът да привлече вниманието на младата публика. Размерите на компактния кросоувър са още по-малки от тези на Hyundai ix35. Дължината на Curb е 4170 мм, широчината е 1800, а височината е 1600 мм.
 
 
Концепцията е с лети джанти с размер 22 цола и гуми Michelin, има панорамен покрив, отварящ се само след докосване с ръка. В интериора има четири дисплея, за всеки от пътниците, които могат да работят с различна информация, независимо един от друг.
 
 
На челното стъкло пред водача излиза екран за навигацията. Всеки от пътниците може да влезе в интернет самостоятелно от другите с помощта на системата Blue Link. Тази система дава възможност на водача също така да следи за местоположението и състоянието на колата през своя мобилен телефон или компютър.
 
 
Кросоувърът Curb е с новия четирицилиндров бензинов двигател, със система за директно впръскване на горивото и технология stop&stsrt. Работният му обем е 1.6 литра, а мощността 175 к.с.
 
 
Според производителите в градски условия разходът на бензин не премишава 9.4 литра, докато извън града е в рамките на 7 литра на 100 км.
 
Тагове:
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 13 години )
    "otrepki"....???? някакъв неграмотен *** се е опитал да напише нешо,смяяяях!
  • #9
    Анонимен ( преди 13 години )
    CUR b
  • #8
    Анонимен ( преди 13 години )
    Бакшиште ги карат защото са надеждни.На другия пиолюс са ментетата,***.В статията са отбелязали кой е най-недажден.Това е истината!!! http://***.thisismoney.co.uk/bargains-and-rip-offs/motoring/article.html?in_article_id=488819&in_page_id=53949
  • #7
    Анонимен ( преди 13 години )
    Ей ги каруците тука. Бакшиш марка:http://***.dnes.bg/obshtestvo/2011/01/11/bakshishite-korektni-na-pytia-otchetoha-ot-kat.108380
  • #6
    Анонимен ( преди 13 години )
    На такива концепти Форд се изхвърлят.Прав си,че са отвратителни.
  • #5
    BGRS ( преди 13 години )
    Никога не съм разбирал тия concept car-и. Каква е целта? Да се покаже каква електроника има в един автомобил и да се загатне за дизайна на следващите поколения? Като 12-13 годишен се прехласвах по подобни возила - тогава ги определяха като " Автомобил на 2000-та година". е и какво. Дойде 2000-та, че и мина отдавна, а автомобилите са си почти същите, без капака футуризъм в тях.
  • #4
    Анонимен ( преди 13 години )
    groznovata e otpred
  • #3
    ___ ( преди 13 години )
    В този клас немците имат само Skoda Yeti,която изглежда адски нелепо.Баничарка с 4х4,ужас!
  • #2
    Ime ( преди 13 години )
    Абе аз все още виждам само рисунки на колата...
  • #1
    Анонимен ( преди 13 години )
    Hyundai яко дърпат!
fallback
Последни