fallback

Volvo ще прави нов хечбек

Според най-нови информации от Volvo, фирмата ще пусне изцяло нов хечбек с пет врати през 2012 година.

Автомобилът ще бъде в сегмента в който сега властват модели като VW Golf и Ford Focus. Новото Volvo ще бъде създадено на базата на сегашния седан S40 (на снимката) и ще използва платформата на C30 Coupe.
 
 
Новият модел ще бъде предназначен главно за европейските пазари, защото подобни автомобили не са много популярни, например в САЩ.
 
С новият хечбек с пет врати, Volvo иска да подобри продажбите си в Европа и по света, защото през миналата година марката е успяла да продаде на всички световни пазари само 335 000 автомобили.
 
В момента производственият капацитет на заводите на Volvo е над 500 000 автомобила годишно. Шефът на Volvo, Щефан Якоби е поставил за цел пред фирмата, до десет години да се произвеждат по 800 000 автомобила годишно.
 
„През следващите 6 месеца ще изготвим нашата стратегия за растеж, при това не само на пазари като Китай, но и на утвърдени пазари като Европа и САЩ. Разработваме нова продуктова стратегия и като относително малък производител имаме шансове да растем бързо. За да се конкурираме с големите фирми трябва да сме много икономични и ефективни”, казва Якоби.
Тагове:
fallback
  • #9
    ZX9 ( преди 13 години )
  • #8
    ....,А?.... ( преди 13 години )
    Някой пак дава минуси и плюсове.Но така е като има макар и един единствен форум като този без регистрация и без контрол и забрана завинаги за участие,както е по другите форуми.Здрави да сме пичове,всеки един от нас знае какво представлява,така,че който реши да пише в този форум,нека да е здрав и да няма житейски проблеми.Това е най хубавото-да сме здравии айде приятно гледане на мачовете.
  • #7
    мяу... ( преди 13 години )
    Хи-хих,упс:"конглокента"
  • #6
    Поправка. ( преди 13 години )
    "конглокента"
  • #5
    ....,А?.... ( преди 13 години )
    Такъв ли ще е конглокента на Голф?:http://pics.data.bg/categories/1/общи/3490c212d2d3688b54f13155b462fe53/volvo_s60_concept_car_2010
  • #4
    Wane ( преди 13 години )
    На мен точно задницата ми харесва... Има толкова много "нормални" коли, редно е да има и различни.
  • #3
    човек ( преди 13 години )
    много от устойствата в автомобилите са въведени първо на волво . сега ги купиха китайците , да видим как ще се представят .
  • #2
    :) ( преди 13 години )
    Демек C30 с 5 врати :D Ако му направят и нормална задница, бих се зарибил
  • #1
    reventon ( преди 13 години )
    bravo neka se razvivat..
fallback
Последни