fallback

В Париж Kia Optima демонстрира самочувствие и амбиции

Kia Optima е сред най-интересните модели на корейската фирма в Париж.

Представеният за първи път през пролетта на тази година в Ню Йорк модел, идва и в Европа. При това от Kia не се страхуват да заявят ясно, че целта им е да се намесят сериозно в сегмента на автомобилите от среден клас, като си съперничат с Passat, Mondeo и Insignia. Като гледаме дизайна на новия Passat B7, шансовете на привлекателната Kia Optima съвсем не са малки. Колата е на същата платформа на която вече жъне успехи по света новият Hyundai Sonata. С Optima, Kia определено има амбиции в Европа, които може да се окажат с покритие. Според много коментатори в Париж, новият Passat е прекалено скучен и ординерен, докато Optima от същия клас е нещо доста по-различно. Привлекателен дизайн, кокпит леко обърнат към водача, обемен и комфортен салон, ефективни двигатели и най-вероятно доста по-примамлива цена, това ще са оръжията на Optima в средния клас. Двигателите за Европа са два – двулитров бензинов с мощност 170 к.с. и турбодизел с обем 1.7 литра и мощност 136 к.с. Скоростните кутии също ще са две – механична и автоматична с по 6 степени.
Тагове:
fallback
  • #58
    САВАТА–МАККЕНА ( преди 13 години )
    Понеже съм самотен и си измислих имена-хиляди имена!и съвсем се обърках!Но обещавам да не завиждам вече и всички да си пишем спокойно и колегиално кой с каквото може по темабез гадни обиди по адрес на другия!Разбира се,колегиални корективи са даже желателни!Нали затова е форума,да си поспориме приятелски и всеки да покаже кой какво знае,кой какви клипове и рисунки е приготвил по темата,и нещо да научим.Аз обещавам,да се държа достойно!
  • #57
    ? ( преди 13 години )
    Пича какво говориш?И защо пак смени името?
  • #56
    Anonymous ( преди 13 години )
    Отвън изглежда много добре. Отвътре какво да ви кажа. По принцип не е зле, но за мен автомобил без обособена централна конзола влиза само в една категория - върховен ужас!!!В лошия смисъл на думата. Тук включвам и автомобилите на ауди. Не си е работа!
  • #55
    а,ясно ( преди 13 години )
    ВИЖТЕ И "нитро" КАКВО МУ Е ОТГОВОРИЛ СЪЩАТА СТАТИЯ.
  • #54
    бре,безочие ( преди 13 години )
    Ти,ли?-но дразниш останалите,както се забелязва от коментарите....Ти ли?Виж какво си написал в статията:-Bentley вика 1436 коли в сервиза-Та вижте колеги Пича какво е писал за *** на сайта и след това подробно е описал той какво ще прави на вас и срещу вас и колко ще му е ГОТ!!!:-"Аз мога да дам колкото си искам минуси или плюсове на който си пожелая :) Проблемът обаче е, че не искам :) Има и още един проблем. някой тук нарочно разрешава това или просто не може да се справи с проблема. Напоследък си мисля, че е второто. Просто не знае и не може да разбере, как се помпят гласове. Не иска и да пита. Щом не иска да пита, ще си помпим, докато можем. Това ще ядосва останалите, а ние ще потриваме доволно ръце.
  • #53
    Triforce ( преди 13 години )
    Е, че тя новата петица на БМВ не бих я сменил за нищо, освен Порше Панамера или Ауди А8, като и двете са по-висок клас :)
  • #52
    petar ( преди 13 години )
    единственното корейско нещо в тази кола е работниците на поточната ливния в корея.дизайна едва ли е корейски.но ЕВАЛА им за 7те години гаранция.има на какво да се научат някои немски марки
  • #51
    .Пича ( преди 13 години )
    Извинете,вече съвсем се обърках,нали пиша с много имена и бях много завистлив и злобен досега!Но вече ще се мъча да бъда добър човек и да не се дразня на чужди клипове,чужди мнения,чужди рисунки и да разговарям нормално с вас колеги и да не ви давам минуси!!!За да ме разпознавате и да видите как се поправям,ето ви с кои имена пишех:OPC; Anonymous;АЗ;manivelta;Пича;Веско;Анонимен-хиляди имена!и съвсем се обърках!Но обещавам да не завиждам вече и всички да си пишем спокойно и колегиално кой с каквото може по тема без гадни обиди по адрес на другия!Разбира се,колегиални корективи са даже желателни!Нали затова е форума,да си поспориме приятелски и всеки да покаже кой какво знае,кой какви клипове и рисунки е приготвил по темата,и нещо да научим.Аз обещавам,да се държа достойно!
  • #50
    Пича ( преди 13 години )
    Виждам,че в копи/пейста си добър.Браво!Значи няма какво да кажеш?Разбирам,че не разбираш от дума и ще продължиш в същия дух,което веднага ни насочва към последното изречение на това,което си цитирал естествено без кавички.Сори за теб,но явно си си такъв и такъв ще си останеш.Освен това мъчейки се да ме имитираш изглеждаш още по-глупаво и елементарно.На мен лично твоите действия не ми пречат,но дразниш останалите,както се забелязва от коментарите.Приключих с теб може да не ми отговаряш.
  • #49
    .Пича ( преди 13 години )
    Преди да даваш каквито и да било съвети би било добре да се спреш с палячовските си номера,които са известни на всеки от участниците във форума!Също така ще е хубаво да спреш да се клонираш с различни имена,да спреш да даваш повече от 1 оценка на мнение,да спреш да псуваш и обиждаш използвайки името на друг и не на последно място да се държиш малко по-културно и сериозно!Продължиш ли в същия дух и не си ли вземеш бележка никой няма да те приема на сериозно и ще си останеш форумният шут.
fallback
Последни