fallback

Втори тийзър от новия супер Lamborghini

Снощи Lamborghini разпространи втори тийзър от новия си суперавтомобил, който ще бъде показан на автомобилното шоу в Париж, след малко повече от две седмици.

Наред със снимката, беше публикувано и изявление на шефа на Lamborghini, Стефан Винкелман, в което казва, че за своите бъдещи модели фирмата ще използва много повече детайли от карбон и фибростъкло. Според него целта е постоянно да се намалява собственото тегло на суперавтомобилите, което ще подобри тяхната динамика и управляемост. За новия модел, чиито втори тийзър е пред нас, Винкелман не споменава нищо. Според предварителната информация, външността на новия суперавтомобил ще бъде в стила на Reventon, като ще бъдат добавени диодни фарове и задни светлини, както и нови активни аеродинамични елементи. Ако съдим по новата снимка тийзър, колата ще е с двигател с 10 цилиндъра, въпреки че на по-ранен етап от развитието на този проект се говореше за двигател с 12 цилиндъра и мощност 700 к.с. Очаква се ускорението на автомобила от място до 100 км/час да бъде за под 3 секунди, а максималната му скорост да е от 350 до 370 км/час. Според предварителните данни, цената на новия суперавтомобил на Lamborghini ще започва от 350 000 евро.
Тагове:
fallback
  • #7
    зънн ( преди 13 години )
    Ас ни виждам кула а само дупки,10
  • #6
    NikeX ( преди 13 години )
    Тоя септември в Париж ще е супер яко. Адски много нови коли.
  • #5
    бавареца ( преди 13 години )
    погледни на снимката - 10 дупки. затова говоря за 5.2 TFSI.
  • #4
    reventon ( преди 13 години )
    porednoto brutalno proizvedenie na izkustvoto..
  • #3
    VAYK ( преди 13 години )
    Неам търпение !!!
  • #2
    Illend ( преди 13 години )
    5.2 двигателя е 10 цилиндров, а по-рано беше съобщено, че автомобила ще е с 12 цилиндров двигател и с мощност 700+ кс. така че няма как да е това, което казваш ти,но иначе не е лоша идея примерно за следващата генерация на Gallardo изълнението да е именно нещо подобно и със сигурност ще е най-добрата резачка за класа си :)
  • #1
    бавареца ( преди 13 години )
    5.2 TFSI с 650к.с. ще е добре нали
fallback
Последни