IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus доработва и самолети

Компанията показа 2 предложения за въздушни джетове

Brabus доработва и самолети

Brabus ще доработва и самолети
Германското тунинг-ателие (марка) Brabus разшири своя предмет на дейност, като създаде подразделение за работа с частната авиация. Така компанията вече ще се занимава не само с доработка на автомобили, но и на самолети – както вече съществуващи, така и на нови модели.

Новото подразделение на Brabus ще се специализира върху решения за бизнес-джетовете Bombardier Global Express и Challenger, а също така и върху доработката на самолети Dassault Falcon. Германците са готови да работят и върху по-големи въздушни лайнери.

Бъдещите клиенти могат да си поръчат както индивидуален проект, така и някой от вече съществуващите. На изложбата на европейската авиация EBACE,  която се проведе през миналата седмица, Brabus предложи 2 версии на самолета Bombardier Global Express - Elegance и Sportive.

Модификацията Elegance съчетава кремава кожа, алкантара и скъпа дървесина с гланцово покритие, докато версията Sportive създава контраст – при нея се използа съчетание от черна и сива кожа, а също така елементи от алкантара и карбон. Предлаганата от компанията мултимедийна система предвижда работа с iPad и iPhone.

Brabus предлага модернизиране не само на интериора на самолетите, но и на техния екстериор. Фозелажът на лайнерите може да бъде допълнен от корбонови елементи, а краищата на крилата да бъдат боядисани в специален цвят. Съществуват варианти за окрасата на саломета в черно, бяло или сиво, а екпертите на Brabus са готови да помогнат дори с избора и покупката на летателния апарат.

Германската компания е създадена през 1977 г. Ателието доби известност благодарение на тунинговането на автомобили Mercedes-Benz, Smart и Maybach. Освен това Brabus предлага и пакет доработка за яхти.

Тагове: brabus
0 от 500