IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki вади два нови модела за Европа

В Женева машините ще бъдат показани като концепции

Suzuki вади два нови модела за Европа

Два концептуални автомобила ще покаже в началото на март японската марка Suzuki. Те ще дебютират на автосалона в Женева и трябва да се превърнат в родоначалници на новата гама автомобили на марката за пазарите на Стария континент.
Suzuki вади два нови модела за Европа
Suzuki iK-2 Concept

Първият концепт носи името iK-2 и представлява "идеален компактен автомобил, съчетаващ хармония и сила", сочи информацията от Suzuki. Съдейки по снимката, можем да предположим, че става дума за хечбек от сегмент С.
Suzuki вади два нови модела за Европа
Suzuki iM-4 Concept

Вторият модел е наречен iM-4 и представлява компактен кросовър. Решението за създаването на подобен автомобил е повече от логично, тъй като това са автомобилите с най-голям ръст в продажбите през последните години на континента. От Suzuki допълват, че този модел разполага с "уникална 4х4 ДНК, отличителен стил и вдъхновяващо пътно поведение".

Всички подробности за двете нови машини на Suzuki ще станат ясни на 3-ти март в Женева.

Снимки: Suzuki

Тагове: suzuki ik-2 suzuki im-4
0 от 500
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    1 ( преди 9 години )
    Една от най-добрите марки на база цена/качество. Нито немците, нито французите успяфа да намерят този баланс, с нито една тяхна марка.Браво!