IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли ще е новата Skoda Fabia Scout?

Виждането за външния вид на модела е на независим дизайнер

Това ли ще е новата Skoda Fabia Scout?

Първи неофициални изображения на новото поколение на комбито Skoda Fabia Scout се появиха в интернет пространството. Те са дело на независимия дизайнер X-Tomi, който е известен с многото си визуализации на бъдещи нови модели.
Това ли ще е новата Skoda Fabia Scout?
Предстои да видим доколко удачни са тези изображения, но няма как да е отрече, че вижданията на X-Tomi изглеждат впечатляващо. Машината се отличава с черни пластмасови предпазители, опасващи цялата каросерия, увеличен пътен просвет, затъмнени фарове и сребристите елементи по броните.

Очаква се Skoda Fabia Scout да получи същите двигатели, с които разполага и стандартната Fabia Combi. Това са три бензинови и три дизелови агрегата, развиващи мощност между 75 и 110 к.с. Всички те отговарят на стандарта Euro-6, оборудвани са със система start-stop и технология за рекуперация на енергията. Моторите могат да се съчетаят както с механична скоростна кутия, така и с автоматична DSG-трансмисия.
Това ли ще е новата Skoda Fabia Scout?
Все още не е ясно кога ще се появи на пазара новата Skoda Fabia Scout. Хечбекът на популярния чешки модел излезе още през миналата година, а в началото на тази стартира и производството на комбито.

Снимки: X-Tomi

 

Тагове: x-tomi skoda fabia scout
0 от 500