IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford разсекрети обновения Ranger

Пикапът е леко променен на вид, но запазва двигателите си

Ford разсекрети обновения Ranger

Ford показа първо изображение на фейслифта на последното поколение на пикапа Ranger. Моделът ще се появи на пазара в средата на 2015 г., като първо ще стъпи на пазарите в Австралия и Азиатско-Тихоокеанския регион.
Ford разсекрети обновения Ranger
Машината е получила обновени брони, нови фарове против мъгла, както и хромирана решетка на радиатора. Новостите в сравнение с досегашната версия на модела включат още адаптивен круз-контрол, развлекателна система SYNC 2, както и още няколко модерни системи за сигурност. Както и досега, Ranger ще се предлага с два вида кабина - с единична и двойна.

Генерални технически изменения при пикапа не се предвиждат, като след фейслифта той ще разчита на настоящите си двигатели. Те са 2.2-литров турбо-дизел TDCI, развиващ мощност от 150 к.с., както и 3.2-литров TDCi, предлагащ 200 к.с. Скоростите кутии са 6-степенна механична и автомат със същия брой предавки.

В началото на следващата година Ford ще стартира и продажбите на всъдехода Everest, който е построен на базата Ranger. Автомобилът е получил същите двигатели като при пикапа и ще бъде достъпен както със задно предаване, така и със система за задвижване на четирите колела.

Снимка: Ford

Тагове: ford ranger
0 от 500