IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стартираха доставките на новия Passat

Първият собственик на модела е от Волфсбург

Стартираха доставките на новия Passat

Стартираха доставките на новия Passat
Снимка: Volkswagen

Volkswagen стартира доставките на новото поколение Passat към клиенти, съобщават от компанията. Първият собственик на модела е от Волфсбург, Германия, където се намира и централата на Volkswagen.

Автомобилът е Passat Variant със сребрист цвят и ниво на оборудване Comfort. Разполага с кожен волан и алуминиеви апликации, като е оборудван с допълнителен "пакет зима" и информационно-развлекателна система. Двигателят е 2.0 TDI от серията BlueMotion и генерира 150 к.с.

Осмото поколение на Passat бе показано за първи път през лятото на тази година. Моделът е по-голям и по-лек от своя предшественик, като е построен на новата платформа MQB.

Комбито и седана Passat се предлагат с избор 10 задвижващи агрегата - 5 бензинови, 4 дизелови и 1 хибриден. Те отговарят на стандарта Евро6, като могат да бъдат куплирани с ръчна или автоматична трансмисия с два съединителя. Налично е и задвижването към четирите колела 4MOTION.

Цените в Германия стартират от 25 875 евро за седана и от 25 950 евро за комбито.

Още за новото поколение Passat

Тагове: volkswagen passat
0 от 500
  • #67
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Боби ( преди 9 години )
    Екстра си е Пасата, Тойота сравнена с него изглежда като от глина. Отделно и ефтина...За сведение в Бг модела почва от 42к за седана...
  • #66
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Петък е,време е миекащите да се придвижват към изходните точки на столицата.....
  • #65
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Да видим как ще е в 100 000 км тест на ауто билд, щото последните няколко хич не бяха добре. Спомням си едно от заглавията - "Вечният пациент"
  • #64
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Жожо ( преди 9 години )
    Японците били с по-добър дизайн?! Хахахаха, и кой точно японски производител има по-добър дизайн?!Това да не е сапунерка, всеки модел да излиза с революционен дизайн, при премиум производителите новия модел просто надгражда стария!
  • #63
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Естет ( преди 9 години )
    Чудесен автомобил!Да си го ползва със здраве човека!
  • #62
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Нищо ново под слънцето - същият дизайн " тротоарен бордюр ", както досега,но със сигурност ще се продава много повече от Авенсис и Мондео и Инсиния, и C5, и 508,i40 и т.н.Защо толкова ги купуват тези вагени, при тези надути цени, които имат си остава трудно за обяснение.
  • #61
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Нещо са ви много криви сметките. Ако един Пасат струва 50 бона в лева, това значи 25000 евро. Западняк работещ за 2500 евро на месец, такава кола му се явява като 10 заплати. Друг е въпроса, че за БГ стандартите 50000лв. се явяват около 100 средни заплати и за това на повечето хора у нас, това е скъпа кола в чийто цена няма нищо народно. Кофти, че е правена за немския народ.Представете си че струваше 10 БГ заплати. И цената му бе 5000лв. нямаше ли да ви се струва народна кола? Проблема е в заплатите а не в колите.
  • #60
    6 rate up comment 7 rate down comment
    doc ( преди 9 години )
    Бедния шваб,ако знае какво го чaka!
  • #59
    6 rate up comment 6 rate down comment
    1! ( преди 9 години )
    Тези започнаха да изкарват модели както китайците изкарват телефони!
  • #58
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Новия пасат = стария пасат + предница от Нисан Кашкай