IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Fabia с ваша снимка

Най-новата възможност за персонализиране на салона струва 17 евро

Skoda Fabia с ваша снимка

Възможността за персонализация е една от големите новости при представената по-рано тази година трета генерация на Skoda Fabia. Сега чешката компания прави още една стъпка в тази посока, предлагайки нови възможности за интериора на автомобила.
Skoda Fabia с ваша снимка
Става въпрос за допълнително персонализиране на таблото на новата Fabia с различни графики или снимки. Собствениците на автомобила имат на разположение богат избор от цветни илюстрации, които могат да прегледат и изберат в интернет магазина на компанията - Skoda E-Shop. Също там те могат да качат създадена от тях графика или снимка, която след това да краси интериора на автомобила им.

Решението е просто, но ефектно. Самите илюстрации представляват самозалепващо фолио, което може да бъде поставено саморъчно или в центровете на Skoda. Ако клиентът избере да използва собствена снимка, то тя трябва да бъде до 10 MB и да има размер от минимум 1732 пиксела на широчина и 816 пиксела на височина.
Skoda Fabia с ваша снимка
Новата възможност за персонализация струва само 17 евро, като лесно може да бъде премахната. Така на следващите собственици на автомобила няма да им се налага да гледат снимка на непознат.

Снимки: Skoda

Тагове: skoda fabia
0 от 500