IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

SEAT отбелязва юбилея на Ibiza със специална концепция

Откритият Ibiza Cupster разчита на 1.4-литров TSI мотор със 180 к.с.

SEAT отбелязва юбилея на Ibiza със специална концепция

Компанията SEAT ще отбележи 30-годишнината на модела си Ibiza със специална концепция, наречена Ibiza Cupster. Тя ще бъде представена на фестивала Вьортерзеe.
SEAT отбелязва юбилей с Ibiza Cupster
Дизайнът на Cupster е направен в съвременния стилна испанския производител. Концептът представлява двуместен спортен автомобил без покрив. Той е оборудван с 1.4-литров TSI двигател – същият, на който разчита и SEAT Ibiza Cupra. Мощността на Cupster е 180 к.с.
SEAT отбелязва юбилей с Ibiza Cupster
Повече информация за автомобила SEAT ще даде по време на автомобилния фестивал в Австрия в края на месеца. Концептът Ibiza Cupster ще е само една от изненадите за феновете на автомобилите, дело на концерна Volkswagen AG, които се събират всяка година. На Вьортерзее ще бъдат представени още откритата версия на Skoda Citigo - Skoda CitiJet, както и Audi A3 Clubsport, който разполага с 525 к.с.

Снимки: SEAT

Тагове: seat ibiza cupster
0 от 500
  • #13
    2 rate up comment 1 rate down comment
    autoenthusiast ( преди 9 години )
    8сек=8мин - извинявам се
  • #12
    2 rate up comment 2 rate down comment
    autoenthusiast ( преди 9 години )
    Ееее бива ли такава излагация?!? Ми това е по-грозно от Мурано кабриото -да ме извините за коментара в предната статия.Тъкмо почнаха да ми харесват SEAT с Leon Cupra (с 280к.с., за 42 000 лева и под 8 сек. на Нюрбург) и сега тази излагация.Моля ви не го показвайте никъде.
  • #11
    5 rate up comment 0 rate down comment
    cop ( преди 9 години )
    имам сеат за 7 години единствено дръжката на вратата ми се счупи и то защото я дърпаха постоянно,нищо друго консумативи бензин и газ 1,400 кубика мотор 5 човека с включен климатик нови гуми 150 по тракия не се задъха изобщо,и да не забравя поддръжката е няма да казвам говоря за ибиза 98 година кола за беден човек като мен и аз искам да карам акорд 2009 но нямам финанси за акорд 2009
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Знам, че няма как да навъртиш тези км. през целия си живот,но то с хейтене цял ден пред компа няма да стане. Хората по света правят нещо и се развиват. Дали ти харесва или не, за тях няма значение. *** седи мрази целия свят и чака да направят кола,която след 10 години юркане по света да му я докарат в Горубляне и да я купи за 1000-2000 лв. и да я кара още 10 години един път годишно до морето,ако може без да се разваля. Успех ти желая. По празниците от Бриндизи доста автомобили караха "ЗДРАВИ"
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ТВОЯ СЕАТ този на снимката ли е или друг?Ако е друг си запази мнението,което никой не го въ;лнува,а още по-малко ни вълнуват виртуалните км.които си му направил.В момента обсъждаме конкретна кола,модел в конкретна статия и другите *** не ни вълнуват.
  • #8
    4 rate up comment 2 rate down comment
    нововнос ( преди 9 години )
    Отврат!
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Чевролед ( преди 9 години )
    Ц......
  • #6
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Аз съм много доволен от моя СЕАТ. 138000 км. само консумативи съм сменял. Не мога да разбера защо един куп разбирачи тролят за коли които никога не са карали. Разбирам да си карал и да кажеш какво ти харесва или ни ти харесва в даден автомобил. От лумпенизирани коментари файда няма.
  • #5
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    хахахахахха не мога да се сдържа и да не кажа че това е поредният ВАГ-*** и то летен да не мирише много на хАсфалт вътре и *** хахахаха ВАГ са уникални.по големи *** от тях няма.всъщност има и това са феновете им хахаха падам от смях.така не се бях смял скоро.и фенчетата да не забравите да кажете че гроздето е кисело хахаха
  • #4
    6 rate up comment 1 rate down comment
    хаххахааааа ( преди 9 години )
    тия от СЕАТ са фалирали само чакат официално да го обевят но докра яна годината и това ще стане ако Испания пак не налее пари в чутовните проекти на ваген мотароте и дизайна ...