IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet показа обновения Cruze

Премиерата на модела ще се състои в Ню Йорк

Chevrolet показа обновения Cruze

Американската марка Chevrolet разкри официално обновената версия на своя най-продаван модел - Cruze. Представянето му пред публика ще се състои по-късно този месец в Ню Йорк.
Chevrolet показа обновения Cruze
Снимки: Chevrolet

Chevrolet Cruze от моделна година 2015 разполага с модернизиран екстериор, чийто дизайнерски елементи са изпълнени в стила на по-големия Malibu. Основните промени виждаме в радиаторната решетка и челните светлини, като разлики могат да бъдат открити също така при броните и задните светлини.

Обновлението в интериора не е особено мащабно, като засяга скоростният лост, поставките за чаши и някои от системите. Обновеният Cruze ще се предлага със системата Text Message Alert, която може прочита съобщения от телефона или интернет. Технологията използва 7-инчов чувствителен на допир дисплей.

От компанията не споделят никаква информация за моторната гама, което вероятно означава, че промените там няма да има и моделът ще продължи да се предлага с познатите бензинови и дизелови двигатели.

Всички подробности за обновения Chevrolet Cruze ще станат ясни в Ню Йорк.

Припомняме, че неотдавна в интернет се появиха снимки, за които се твърдеше, че представят второто поколение на модела. Кадрите бяха заснети в Китай, а придружаващата ги информация гласеше, че новият модел ще бъде представен следващата седмица на салона в Пекин.

Още по темата:
GM изтегля Chevrolet от Eвропа

 

Тагове: chevrolet cruze
0 от 500