IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce се прицели във Ferrari FF

Производителят на луксозни автомобили готви спортно комби и кросовър

Rolls-Royce се прицели във Ferrari FF

Rolls-Royce подготвя два нови модела, с които ще се опита да увеличи сериозно обема на продажбите си, съобщава изданието Automotive News, като се позовава на свой източник в компанията.
Rolls-Royce се прицели във Ferrari FF
Според информацията в близките няколко години британците ще пуснат на пазара спортно комби с 3 врати и кросовър. Първата машина, която ще представлява нещо като shooting brake, ще трябва да се опита да открадне клиенти от Ferrari FF, докато всъдеходът ще се бори на пазара с бъдещия проходим модел на Bentley, чиято премиера е насрочена за 2016 г.

Преди това обаче – още догодина, Rolls-Royce ще пусне фейслифт на седана Ghost. Промените при него ще бъдат при челните светлини, броните, външните огледала и тръбите на изпускателната система. Моделът ще продължи да разчита на същия 6.6-литров бензинов V12 мотор, но инженерите на компанията ще го направят по-икономичен и екологичен.

През 2015 г. компанията предвижда премиера на открита модификация на купето Wraith, а година по-късно ще излезе второто поколение на флагмана на марката Phantom. Този модел ще раздели една платформа с BMW 7-Series, а благодарение на широкото използване на карбон и алуминий в купето и каросерията, ще бъде доста по-лек от своя предшественик.

Снимка: Rolls-Royce

0 от 500