IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Феновете на Alfa Romeo ще изберат името на новия SUV

Италианският производител очаква предложенията в социалните мрежи

Alfa Romeo има силна връзка с общността на своите фенове и сега отново използва официалните си канали в социалните медии, за да ги призове да предложат име за новия SUV на марката. Проектът е известен като Kid (дете), като това предполага, че следващият Sport Urban Vehicle ще бъде „детето“ в гамата.


Alfa Romeo


Италианският производител иска да пренапише правилата в сегмента и затова определя модела като „Game Changer“. Той ще получи спортното ДНК на марката, въпреки че е предназначен основно за движение в града. И ако Tonale е достъпен в две хибридни версии, „детето“ ще отбележи дебюта на марката при изцяло електрическите превозни средства.

Новият модел на Alfa Romeo ще дебютира през първата половина на 2024 г., като засега информациите за него са малко, въпреки многото спекулации в медиите най-вече относно стила му. И за да привлече вниманието към автомобила, Alfa Romeo директно пита феновете си как според тях трябва да се нарича той.


Alfa Romeo


След като с Giulia беше отбелязан ренесансът на марката, Alfa Romeo избра имената на два планински прохода - Stelvio и Tonale, за следващите модели. Ръководството на компанията даде ясно да се разбере, че новият автомобил няма да се казва Brennerо, каквато беше първоначално появилата се информация. И сега на ход са най-големите фенове, които ще имат възможност да дадат предложенията си.


0 от 500