IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Излишна скромност – тези коли са по-мощни, отколкото мнозина си мислят

Защо много от производителите лъжат и намаляват реалните стойности?

Много собственици на автомобили не поставят под съмнение написаното в графата „конски сили“ и се доверяват напълно. Тези характеристики обаче се различават от действителност, както малко, така и значително. Понякога несъответствието е огромно и кара хората да се чудят защо автомобилните компании се съобщават точни данни. Няма категоричен отговор на този въпрос, но пък за сметка това има достатъчно ярки и достоверни примери.

В случая изданието Motor посочи примери, при които разликата между действителната и реалната мощност е доказана на практика, а не от слуховете. Присъствието на някои модели в този списък може би ще бъде изненада за някого.

Тези коли са по-мощни, отколкото мнозина си мислят (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    инж.Т.Х. ( преди 9 месеца )
    Петьо,Петьо,хич те няма!Какво е това намалено съотношение на компресия?Изобщо правиш ли разлика между степен на сгъстяване и компресия(налягане)?Ще ти се смеят и кучетата,нищо не разбираш.Прочети малко,ограмоти се преди да пишеш глупости и да се излагаш! Срамота!
  • #3
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Автотранспортен техн ( преди 9 месеца )
    Относно последните думи за Corvet-a не се казва променени настройки на стартера, а ъгъл на запалване, но само технически грамотен човек може да го знае това..
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Шибек ( преди 9 месеца )
    Шкода Фабия 1 tdi 101 коня 2000 г. На Дино стенд без нищо правено по нея само махнат катализатор показа 112 коня
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Ха-ха ( преди 9 месеца )
    Що ли не "сбъркат" при масовите коли. Екстра ще е кола със 101коня по документи(сещате се защо), а с реални 140 примерно.