IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-здравите спортни коли на старо

В списъка на британски експерти са включени автомобили от 6 до 20 години

Употребяваните спортни автомобили могат да бъдат страхотно забавление, но само ако са надеждни. Все по-голям брой хора купуват използвани кабриолети, купета и спортни автомобили като втора кола в семейството, предназначена за забавление. Това обаче крие и сериозни рискове от скъпи ремонти и дълъг престой в сервиза.


Най-здравите спортни коли на старо


Експертите от изданието WhatCar? заедно с колегите си от MotorEasy направиха класация за най-надеждните спортни коли, втора употреба. За целта са разгледани данните на близо 25 000 автомобила от 32 марки и 248 модела. Техните собственици е трябвало да посочат дали колата им е претърпяла повреда през последните 24 месеца, колко е струвал ремонтът и колко дълго превозното средство е престояло в сервиза.

Моделите с най-ниски разходи за ремонт и прекарали най-малко време в гаража получават по-висок резултат от тези, които са били засегнати от много скъпи и отнемащи време за отстраняването им проблеми.

Най-здравите спортни коли на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    ааа ( преди 9 месеца )
    Кога ще спрете с тия британски класации. В тая скапана държава са най-слабите, най-некомпетентинте, най-необразованите и глупави шофьори. И как въобще се доверявате на "британските експерти" като те даже не знаят къде се сипва течнпстта за чистачки или антифриза
  • #2
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 9 месеца )
    Това проблеми с каросерията как точно да го разбираме? Усукана, ръждясала, скъсан?! Освен това кое е основния гълтач на пари при спортните коли - двигателя. Напомпан, капризен за потдръжка. И тук имаме едни модели ама от 1.8 турбо та до 5 литров компресор разликата е огромна. И в кефа и в разходите и в проблемите. БМВ 4 и Алуди А5 (например) имат огромно разнообразие дот вигатели, даже и дизелаци. Е кой става, кой не?
  • #1
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Хаха Ягуара, със сигурност.