IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как автомобил може да стане кемпер за минути

Тази „раница“ за кола е евтин вариант за къмпингуване (ВИДЕО)

Сезонът за къмпинг вече започна и ако сте решили да пренесете за уикенда своя хол сред природата, вижте една идея с тази „раница“ за автомобил, която ще превърне всяка кола в своеобразен кемпер.

 

Кабина за къмпинг

 

Сгънатата „раница“ Carsule почти не заема място, когато е прибрана, а се разгъва и прикрепя към автомобила за минути, като така се оформя пространство и за почивка сред природата, и за хранене, дори и за спане. Разбира се, и автомобилът трябва да е подходящ.

Изскачащата кабина се прикрепя директно към колата с помощта на лента за закрепване, магнитни въжета и адаптивното уплътнение към автомобила. Има интегрирана мрежа против едно от най-големите неудобства на къмпинга – комарите, както и прозорци, които се затварят с цип.

 

Кабина за къмпинг-1

 

Веднъж инсталирана, кабината предоставя приблизително пространство от 1,98 кв м, и е направена така, че да циркулира въздух и светлина.

Carsule е продукт на американската компания Mogics, базирана в Невада, която е намерила интересно решение, което на практика съчетава каравана с палатка в малки мащаби, но дава възможност за нов начин за къмпингуване. Защото тази изскачаща кабина струва малко под 400 евро, но може да превърне всяка кола в малка каравана.



Един от положителните аспекти на тази кабина е, че е напълно съвместима с всяко превозно средство, което има задна врата, отваряща се нагоре. Освен това може да се комбинира с пространството на багажника, за да има още повече място.

Според производителя, Carsule е доста уютен и всичко, което трябва да направите, е да разпънете дебелия филцов килим и да закачите няколко аксесоара от диагонално опънати линии на тавана. Освен това има защитно покритие, което е водоустойчиво срещу UV лъчи.

 

 

0 от 500