IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е новият Volkswagen Golf?

Plug-in хибридният прототип изглежда готов за производство

Шпионски снимки, публикувани от Мotor1, показват как най-вероятно ще изглежда последната версия на легендарния Volkswagen Golf, задвижван с ДВГ. В началото на годината главният изпълнителен директор на Volkswagen - Томас Шефер, обяви че е планиран фейслифт на Golf през 2024 г. и това може да е окончателната актуализация за компактния хечбек.

 

2024-volkswagen-golf-facelift-spy-photo

 

Шефер декларира, че деветото поколение на Golf ще бъде електрическо, а осмото не за първи път се вижда по време на тестове. Но според изданието този автомобил на снимката вече не е „муле“, защото има финалните производствени части.

Фаровете на бъдещия Golf изглеждат по-тънки от на сегашния модел, който се предлага със стандартни и матрични LED светлини, а новите вероятно са с напълно адаптивна настройка. Те са инсталирани на прототип на eHybrid - plug-in хибридна версия, разположена под електрифицирания хотхеч GTE. Предната броня е преработена, съдейки по вертикалните ламели на долния всмукателен отвор и зоната, която го заобикаля.

 

2024-volkswagen-golf-facelift-spy-photo (3)

 

Задните светлини изглежда имат същата форма като преди, докато фалшивите накрайници на ауспуха все още са там. Тъй като това е само актуализация в средата на цикъла, страничният профил е практически непроменен и тъй като това е PHEV, има порт за зареждане на предния калник от страната на водача.

Изображения на интериора липсват, но предишни шпионски снимки разкриха, че Golf 2024 ще получи масивен сензорен екран, който изглежда по-голям от 12-инчовия в обновения ID.3. Също така VW обеща да се отърве от сензорни бутони на волана и да се върне към конвенционални контроли.

 

Още снимки - вижте в галерията:

 

 

0 от 500