IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Скандален аржентински футболист ли е собственик на най-скъпата нова кола?

Мауро Икарди си е поръчал третия Rolls Royce Boat Tail, струващ 25 млн евро

Аржентинският футболист Мауро Икарди през последните години попада под светлината на прожекторите не само с изявите си на терена, но и със скандалите извън него, като те са свързани основно с отношенията със съпругата му Уанда Нара, която е и негов агент.


 Rolls Royce Boat Tail,


Последните новини около нападателя на „Галатасарай“ се отнасят за най-новата придобивка в автомобилната му колекция. Според турските медии, Икарди си е поръчал Rolls Royce Boat Tail, чиято приблизителна стойност е 25 млн евро. Дали обаче това е истина?

Автомобилът е ръчно изработен, като е вдъхновен от морския свят, за да изглежда като луксозна яхта на колела (това личи и от името). Седалките са с кожа с цвят коняк и стриди, а таблото е от орехов фурнир. Покривът е прозрачен, а индикаторите и копчетата ще имат инкрустации от седеф. Подвижният часовник на арматурното табло ще бъде направен с перла, предоставена от самия футболист, който участва в разработката на автомобила.

Под капака на Rolls Royce Boat Tail е поставен 6,75-литров V12 двигател с мощност 571 к.с. Колата на Икарди ще бъде третата от серията, като първата е собственост на певицата Бионсе и нейния съпруг – Джей Зи.

Самият Икарди не е коментирал публикациите в турските медии. Скандалният аржентинец обаче е известен фен на бързите и луксозни коли, като в гаража му има Lamborghini Huracan, Rolls-Royce Ghost и Hummer, както и Bentley Bentayga, което нападателят подари на Уанда Нара за миналата Коледа.


0 от 500