IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американка летя близо 40 метра след удар в „Пътна помощ“

Шофьорката на Nissan Altima оцеля при инцидент в стил „Бързи и яростни“ (ВИДЕО)

Каскада като от филма „Бързи и яростни“, но за съжаление в реалния живот, се разигра на магистрала в американския щат Джорджия, след като автомобил излетя във въздуха при удар в камион. Видео от инцидента е заснето с помощта на камера на гърдите на полицай и е публикувано в YouTube канала Marquis912.

 

Nissan Altima катастрофа

 

Малко преди този инцидент в платното за другата посока е станала катастрофа и на пътя вече е имало полиция и спасителни екипи. И когато ченгето с боди камерата се движи към мястото на удара да помага, устройството запечатва как Nissan Altima от 2014 г. буквално излита от спусната на пътя товарна платформа на влекача.

Зад волана на автомобила в неволната каскада се оказва 21-годишна жена, за която се предполага, че се е загледала в колите от първата катастрофа и не е видяла спрения в лявата лента камион, очевидно предназначен да евакуира вече повредена машина.



Въпреки, че младата дама е натиснала спирачката в последния момент, заради високата скорост нейният автомобил се катапултира и според протокола е летял около 36 метра във въздуха, а след приземяването удря друг Nissan Altima в съседно платно.

При втория инцидент, освен жената зад волана на излетялата Altima, от отломки е пострадал заместник-шерифът на окръг Лаундс, който е бил наблизо. И двамата са настанени в болница без опасност за живота, като се съобщава и за пострадал спътник на шофьорката.

 

 

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Това на волана краката й ли бяха?
  • #4
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Ама защо ги показвате тези небогоугодни клипове сега? Объркахте житието и веруюто на все антиелектрици, за които Тесла беше виновна за всяка катастрофа по света.
  • #3
    8 rate up comment 6 rate down comment
    До 2 ( преди 9 месеца )
    Можеш да бъдеш 100% сигурен, че ако караше тесла щеше да обвини автопилота дори да не е бил включен. Но за съжаление е карала nissan altima и няма тази опция. Иначе би се възползвала. Даже можеше да каже че отдалече е видяла, натиснала е спирачката рязко и с всички сили още 500 м преди удара, но глупавата тесла вместо това е ускорила рязко. Нямаше да е нито първата нито последната, но не е уцелила марката за да го направи.
  • #2
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Пропов ( преди 9 месеца )
    На прав участък с видимост и толкова суматоха наоколо?! Тая е била с телефон в ръката или нещо от сорта. Ако пак почнат да се оправдават с автопилот и тем подобни - да *** тогава. Щом си оставят здравето и живота в ръцете на тази глупост. Толкова ли глупави станаха хората, да си поверяват живота на измислици от компютърните игри. В игрите имаш рестарт, в живота ако си *** - ни ресет, ни рестарт ти се полагат.
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Ето че и човек да шофира може да се забие в такъв автомобил, както автопилота на тесла. Те имаха проблем с радара, който трябваше да идентифицира дали наистина има неподвижно препятствие както вижда камерата и да потвърди, но както в случая с тази жена, потвърждението идваше твърде късно за да може автомобилът да спре за секундата която остава до сблъсъка, защото шофьорът е блял и не е поел контрола навреме, както се очаква от него. В случая имаше поне 10% шанс автопилота да се намеси.