IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Роджър Федерер влиза в Waze

Гласът на тенис-легендата ще дава инструкции за навигиране

Една от живите легенди на тениса – Роджър Федерер, става част от едно най-популярните приложения за навигация Waze. Швейцарецът влиза чрез своя глас с поредица от инструкции, достъпни на английски, немски и френски, информира Autoevolution. Това е част от актуализацията на приложението Waze, което е собственост на Google, а компанията майка прилага често подход, като си партнира с известни личности, за да предостави на потребителите по-специално изживяване.

 

tennis-legend-roger-federer-joins-waze

 

Не е ясно дали Федерер се присъединява към Waze само като гласова опция за ограничено време, или гласът на великия тенисист ще остане в приложението за навигация по-дълго.

Предишните актуализации с ограничено издание, пуснати от Waze, можеха да бъдат активирани само за няколко седмици, преди настройките на потребителите да бъдат възстановени до оригиналната конфигурация. След като това се случи, активирането на новото специално изживяване вече не беше възможно.

 

 

0 от 500