IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

15 спортни (и забавни) коли за по-малко от 5000 евро

Тези модели все още предизвикват сериозен интерес на пазара втора ръка

Търсите спортна кола, но бюджетът ви е ограничен на 5000 евро? Няма проблем, на пазара на употребявани автомобили е пълно с такива предложения. Затова и екипът на изданието Motor1 подбра 15 коли втора ръка, които струват по-малко от тази сума. Всички те притежават мощни двигатели и са фокусирани върху впечатляващо представяне на пътя.

Разбира се, разходите за поддръжка, консумация на гориво и евентуални ремонти са малко по-високи, отколкото при обикновените модели, но ако това не ви притеснява, можете да получи една много забавна кола. При това на цена, която вече едва ли може да стресне някого.

15 спортни (и забавни) коли за по-малко от 5000 евро (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #11
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Само Тойотата,Сузукито,Маздата и Корсата ако е с бензинов GSI а не това недоразумение "Дизел"Другите до една са абонати за сервизите!
  • #10
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    На тея "спортни" коли на тази цена отдавна са им взели душата. Купите ли нещо такова, гарантирам, че ще се вкарате в голямо приключение. Ама наистина голямо. За да я стегнете ще ви трябват вероятно още толкова пари и то при условие, че имате читав майстор да ви я направи кадърно. Защото може да ги дадете парите, някой да си остави ръцете и да си останете с трошляка, но и с пари назад. Единствено от изброените Селиката и Сузито са здрави машини, които при добро гледане да са с добър ресурс.
  • #9
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Алди ТТ дето само се обръща на магистралата и уби много собственици е наистина супер забавно. Никога не знаеш, кога ще литнеш...
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    До 4 ( преди 1 година )
    Хахаха Купър за тези пари е тотал щета или иначе казано пълна гробница. Ама пълна! Иначе да забавна количка е, но е толкова трошлива и те вкарва в такива разходи, че свят ще ти се завие. Ако действително си имал и не лъжеш щеше да е коректно да го споменеш, че е така.
  • #7
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Имах Алфа-та. Наистина е удоволствие да я караш. Но като изключим наистина "Джелезният" двигател, все нещо се разваляше. Я светлини, я климатик, я нещо да хлопа, но накрая като се скапа и скоростната кутия, ръчна, бактисах и я продадох за 2000 лева! Ей тъй, колкото да не я подаря.
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Тези уморени каляски са като каца без дъно , наливаш пари и се " кефиш" !
  • #5
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Скъсани боксерки ( преди 1 година )
    ЦЛК 320 или 430.
  • #4
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Имах точно такъв проблем. 5000 евро за възможно най забавната кола за шофиране ама с 4 седалки. Според мен Cooper S е перфектния избор. Корси, морси, фиести...нямат ген, нямат душа за спорт и забава. Направих тест на Един Cooper със 190 коня. Е няма другаде такава емоция. Движенията му изпреварват мисълта ти. Да , кутия е, ама пред него Корса, Фиеста и сие са като найлонови торбички - меки са. И все пак за истинска забава - задно, 200+ коня и ниско тегло.
  • #3
    13 rate up comment 0 rate down comment
    2vtec ( преди 1 година )
    До 2: Не, че съм против Мазда, но това Рено не и отстъпва нито на ускорение, нито на пистата, ако са стокови. Иначе е голяма грозотия спрямо маздата,
  • #2
    24 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Да сложиш в една класация Мазда RX8 и Рино, Пижо и Сутиен е престъпление срещу човечеството.