IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как ще изглеждат автомобилите, ако бяха хора?

Икуствен интелект превърна BMW в рус мъж със сини очи, а Lada – в Лара Крофт (ВИДЕО)

Как биха изглеждали автомобилите, ако бяха хора? Този въпрос вероятно вълнува мнозина, а отговор се опита да даде потребите на социалната врежа TikTok с псевдноним @aineurobot.



Той публикува няколко видеа, в които марките автомобили са превърнати в хора. Изображенията са генерирана от изкуствен интелект, като не може да се отрече, че има няколко наистина впечатляващи попадения.

Така например, BMW се превръща в синеок рус красавец, Mazda е японка в червена рокля, Honda - момиче-бунтар с двуцветна прическа, Nissan - офис служител с очила, а Skoda е момиче спортен тип с небрежна прическа.



Поредицата продължава с Fiat, където е подчертана връзката на италианците с футбола. Audi се превръща в момиче-кариеристка с твърд поглед, Тойота е крехък и елегантен модел, а Hummer e спортист с планина от мускули.

В подборката са включени и руски производители, при това не само на автомобили. КАМАЗ например е типичен работник от поточна линия, докато Lada напомня на филмовата героиня Лара Крофт.



 

0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До 5 ( преди 11 месеца )
    *** сарказма "Браво на интелекта няма нито един черен" или "Черния жендър е запазен за Тесла" толкова тънък сарказъм, че не съществува сякаш не е нормално да са бели. Щеше да е сарказъм ако бяха само черни жени и гейове и коментара беше "браво нито един бял" или "белия хетеро е запазен за китайския Москвич"
  • #5
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    #4 е изключителен познавач на човешката психология. Ето това се нарича сарказъм. #4 разпознава сарказъм от самолет. Опа, още един.
  • #4
    2 rate up comment 5 rate down comment
    До 2, 3 ( преди 11 месеца )
    *** простите расист и хомофоб
  • #3
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    До 2.Черничкия жендър е запазен за Тесла.
  • #2
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Браво на изкуствения интелект - няма нито един черничък!
  • #1
    0 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Интересни асоциации на хора с автомобили, но доста изкуствени като за изкуствен интелект. Сега очаквам умно-красивото 'жендърче да дойде да се изходи мощно, както винаги го прави, ако се спомене нещо руско. Ментално обременена личност. Ако не се изкаже, значи са го прибрали пак в Карлуково за лечение...