IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шварценегер блъсна жена на колело

Терминатора се забърка във втори инцидент с гигантския си GMC Yukon

Актьорът и бивш губернатор на Калифорния - Арнолд Шварценегер, участва в пътна катастрофа с велосипедист в неделя в Западен Лос Анджелис, съобщи TMZ. Инцидентът е станал около 10,30 ч сутринта, информира полицай Майк Лопес от управлението на Лос Анджелис.

 

arnold-schwarzenegger

 

Шварценегер не е карал бързо своя GMC, твърдят източници от правоохранителните органи. Жената велосипедист очевидно е направила внезапно ляв завой пред колата на Шварценегер и той не е имал време да реагира. Най-малко трима очевидци са потвърдили тази версия.

Пострадалата се е оплакала от болки и е транспортирана в спешното отделение на близка клиника. В информациите се отбелязва, че тя е в стабилно състояние, но не се уточнява естеството или степента на нараняванията ѝ.

 

arnold-schwarzenegger-33

 

Арнолд беше сниман на мястото на инцидента докато разговаря с полицията. След като му беше позволено да си тръгне, той постави колелото на жената на задния багажник за велосипеди на неговия SUV, като там беше собствения му велосипед с дебели гуми, и го занесе в сервиз за ремонт. Самият бивш Мистър Вселена може да бъде видян често да кара колело в Лос Анджелис.

Полицай Лопес каза пред City News Service, че не е извършено престъпление и това е обикновен инцидент, при който няма съмнения за алкохол или наркотици.

 

Арнолд Шварценегер участва в катастрофа-1

 

Преди една година в края на януари Шварценегер отново бе замесен в катастрофа. Тогава екшън героят от 90-те години, бивш политик и еко-активист, а сега и фитнес инфлуенсър, зад волана на GMC Yukon блъсна Toyota Pruis, след което се преобърна върху намиращото се отстрани Porsche Cayenne. Една жена пострада, като беше откарана в болница с леки наранявани по главата. Според полицейските доклади тогава, 75-годишният сега Шварценегер беше виновен за инцидента край дома си, защото е завил на червено.

 

 

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Дони ( преди 1 година )
    Само като погледнах снимката как се е качил върху няколко коли и написаното до нея : "Полицай Лопес каза пред City News Service, че не е извършено престъпление и това е обикновен инцидент" и ми изби на луд смях.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    бат Арни гАзи.. извод: не завивай с колелото си пред камиона на терминатора :) ..шегата настрана, дано е добре жената. Отделно в тия камиони май не слагат системи за предпазване от сблъсък.
  • #1
    10 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Това, този "зеления" екоактивист дето искаше да забранява ДВГ в Калифорния?! И той като останалите еко**** - лицемери пред камерата, а после,оле майко, дай тези 6-8 цилиндъра. Справка, бивша министърка на околната среда в Германия (от зелените) - докато я виждат с Приус, а после служебната А8 (V8)