IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Повреден асансьор потроши Ferrari Roma

Операцията по изваждането на спортната кола продължи повече от 4 часа

Едва ли има по-голям кошмар за служителите на автомобилно дилърство от това да видят как някоя от колите им бива унищожена, преди да стигне до клиента. Точно това се случи в Парм Бийч, където повреда на асансьор стана причина за сериозен инцидент със сиво Ferrari Roma.


Ferrari


Всъщност, последствията можеха да бъдат още по-тежки, защото след падането в шахтата от италианската спортна кола започна да изтича гориво. И първата работа на пристигналите на място пожарникари беше да прекъснат електричеството в сградата, за да бъде избегнат потенциален пожар.

Инцидентът се е случил във вторник в шоу-рума на Ferrari в Палм Бийч. Асансьорът се е повредил докато колата е премествана от първия на третия етаж. Колата пада шахтата се налага да бъде докарана специална строителна техника. С помощта на кран и специална лебедка автомобилът е измъкнат, като „спасителната“ операция е продължила над 4 часа.


Ferrari


Хубавото в случая е, че при инцидента няма пострадали хора, а също така и други автомобили. Злощастното Ferrari обаче е в доста окаяно състояние и ще се нуждае от сериозен ремонт, преди отново да се върне на пътя.


0 от 500