IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Воланът на Tesla падна. Отново

От лошото качество пострада Model Y, доставен само седмица по-рано

Репутацията на Tesla, когато става дума за качество на изработка, не е толкова добра, като потребителите често се оплакват от големи пролуки в панелите на каросерията, лоша боята и тракащи пластмасови панели вътре. И въпреки че американският производител на електромобили постигна напредък в това отношение през последните няколко години, има още много да се желае в тази посока.


Tesla волан


Доказателство за това е инцидент, за които съобщава потребителят в Twitter @preneh24. Той публикува видео, в което се вижда, че воланът на чисто новата му Tesla Model Y се е откачил, докато шофира със семейството си по магистралата.

Мъжът разкрива, че е получил електрическия кросоувър на 24 януари, а воланът е паднал на 30 януари. За щастие, наблизо не е имало други автомобили и шофьорът е успял да спре безопасно.

През 2020 г. в същата ситуация се оказа и собственик на Tesla Model 3, който беше изминал около 600 км след доставката на електромобила. Тогава компанията-производител взе колата и я върна на следващия ден с правилно закрепен волан. От Tesla потвърдиха, че на въпросната кола липсва болтът, който фиксира волана към кормилната колона.

Сега @preneh24 обаче е категоричен, че е загубил вяра в Tesla и иска пълно възстановяване на сумата, която е платил за електромобила. Това е напълно логично, тъй като от сервиза, където е откаран авариралия Model Y, първо са поискали 103.96 долара за ремонт, но после са премахнали тази сума от фактурата.


0 от 500
  • #8
    8 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Минтирито и швабен каскенса си удрят по една злобарка от кеф . Те горките друга радост в живота си нямат
  • #7
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Ahahahahaha ( преди 1 година )
    Ohohohoho!
  • #6
    19 rate up comment 10 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 1 година )
    Нищо де... Теслончо наше момче, ще си викаме ура, важно че бил продавал много... е нищо, че Тойота и ФауВе са си лидери и дори не знаят за неговото присъствие ама подробности! Зелените рецидивисти никога няма да признаят що за ***** е Т'слата. ... а и пак се опитваха да гасят една - 20 000 литра вода и няколко часа за алилуята. Модел 3 дето не се бил палел... мхм... и батериите дето не се скапвали и моторите дето били вечни... абе Зелени.... добавете си го, че да не ме трият :D
  • #5
    19 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    След като наркомана печели над 20к долара от всяка продажба значи доста е пестено, главно от материали и работна ръка.
  • #4
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Не разбрахте ли,че с ( преди 1 година )
    Едно време това се случваше на Москвичите ( 8-ци и 12-ци ) , така че знам какво е да ти падне волана, но за допотопна техника на 30 години, произвеждана през тъмните векове не е голяма работа, но за биещите-се-в-гърдите-псевдо-хора-на-ток е грехота да продаваш чисто нова кола с волан, бягащ от рейката.Жалко е , говори много за организацията в тесла. Айде - поне да те убие автопилота вече е нещо нормално за тесла, но чак да ти дават колата с разхлабени болтове.. Нз, нопроверявайте си и джантите..
  • #3
    28 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Воланът е паднал.... как е паднал... как пада волан, хора? Това не е листо, през есента да падне. Това, което държиш в ръцете си е собственият ти живот и този на околните. Как така пада............? Това го има само при Луй дьо Финес. Не мога да повярвам, че е възможно.
  • #2
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Люсид ( преди 1 година )
    Затова си карам поръчковият Люсид и не се занимавам с тесли
  • #1
    18 rate up comment 4 rate down comment
    abc ( преди 1 година )
    Пропаднала работа....