IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как лесно да размразите течността за чистачките

Вижте 5 лесни начини, както и един трик на шофьорите на камиони

Течността в резервоара за измиване на стъклото може да замръзне поради натрупването на вода в него или поради факта, че сам е твърде разреден. Когато температурата спадне, натрупаната вода в резервоара замръзва. Ситуацията представлява опасност за помпата и за самия резервоар, тъй като те могат да се спукат поради разширяването на замръзналата вода. 

Обемът на леда е с около 10% по-голям от обема на водата, получена при размразяване на същия този лед. Ако разредената течност за измиване замръзне, има много по-малка опасност от повреда на резервоара и помпата, тъй като ледът ще бъде рохка маса. Все пак системата ще трябва да бъде размразена. Това може да стане по различни начини.


Как лесно да размразите течността за чистачките (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    8 rate up comment 0 rate down comment
    //// ( преди 1 година )
    Добре, да речем, че след всички умнотии от тук успеем да си размразим течността. Но, какво правим с маркучетата и пръскалките, които също са замръзнали, тях как ще ги размразим?
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "...може да се налее предварително загрят концентриран антифриз..." - А!!! Какво???Пьотре още ли не си изтрезнял от пиенето на антифриз уикенда или това е махмурлух?
  • #2
    15 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако допуснете това да се случи, значи сте мърляч и е по-добре да ползвате пбществен транспорт. Навсякъде продават зимна течност за чистачки и най-лесното нещо е през зимния период да наливате такава. Нито е скъпа, нито е трудно да си я налеете сами. Ако сте с 2 леви ръце заврени отзад, отидете в сервиз или помолете човека на бензиностанцията да ви я налее и му дайте някой лев за услугата.
  • #1
    26 rate up comment 0 rate down comment
    Муахаха ( преди 1 година )
    А колко по-лесно е просто от октомври до края на март да наливате зимна течност за чистачки .....